HS-aqua Ectocell

HS-aqua Ectocell is breed toepasbaar en is zeer effectief tegen bacteriële infecties en eencelligen bij zoetwater vissen in aquaria. Ectocell werkt tegen de meest voorkomende huidziektes onder vissen. Inhoud: 20 milliliter / voor 800 liter water.

Artikelnummer: 12.2.2
Aantal: 11

HS-aqua Ectocell

 

HS-aqua Ectocell is breed toepasbaar en is zeer effectief tegen bacteriële infecties en eencelligen bij zoetwater vissen in aquaria. Ectocell werkt tegen de meest voorkomende huidziektes welke soms moeilijk te herkennen zijn. Ectocell is dan ook een goede toevoeging op het moment dat de huidziekte niet helemaal bekend is of moeilijk aan te wijzen is.

Snel een behandeling beginnen na het constateren van een visziekte is cruciaal om de overlevingskans van vissen zo groot mogelijk te houden. Het is tevens aan te raden om een vitaminepreparaat toe te voegen naast de medicatie om de gezondheid van uw vissen een boost te geven. Voldoende vitamines helpt bij mensen immers ook gezond te blijven!


Kenmerken waarvoor Ectocell toepasbaar is:

  • gaten & beschadigingen in het lichaam
  • schade aan mond
  • schade aan de vinnen


Dosering

Dag 1 20 druppels per 100 liter water, dag 2 10 druppels per 100 liter water, dag 5 10 druppels per 100 liter water.


Inhoud:
20 milliliter, voldoende voor 800 liter water.


Voor zover bekend veilig voor vissen, garnalen/kreeften en aquarium planten. Niet gebruiken bij slakken en roggen. Gebruik van medicatie blijft altijd op eigen risico.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »