GlasGarten Environment soil powder

GlasGarten environment soil powder is een actieve bodemgrond. GlasGarten environment soil stabiliseert op een natuurlijke wijze de pH-waarde op ongeveer 5,5-6,5. Environment soil powder is te verkrijgen in 4 en 9 liter.

Lees meer...
€22,50 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad, 1-2 werkdagen
Aantal: 16

GlasGarten Environment soil powder

 

GlasGarten environment soil powder is een actieve bodemgrond van verschillende types gebakken grond en klei. Deze soil is speciaal ontwikkeld voor gebruik in aquaria en is 100% steriel en veilig voor gebruik. GlasGarten environment soil powder stabiliseert op een natuurlijke wijze de pH-waarde op ongeveer 5,5-6,5. Tevens verlaagt GlasGarten environment soil powder de waterhardheid en creëert daarmee optimale omstandigheden voor aquarium planten en dieren die leven in zacht/zuur water.

Environment soil powder zorgt door de speciale eigenschappen voor kristalhelder water. Environment soil powder is rijk aan natuurlijke voedingsstoffen voor een optimale plantengroei en mooie groene mossen. GlasGarten environment soil powder werkt vanaf dag 1!

Gebruiksaanwijzing

• De soil voor gebruik niet wassen.
• Voeg het water langzaam toe aan het aquarium.

Tip: Om wervelende grond te vermijden wordt  aanbevolen om bijvoorbeeld het water te breken op een schotel of dergelijke.

Extra informatie

• De Environment Aquarium Soil powder is ook geschikt in combinatie met een bodemfilter.
• Niet geschikt voor het houden van vissen die willen graven in de bodem (dit kan zorgen voor permanente troebelheid van het water).
• Niet voor vissen, garnalen en kreeften die een hoge pH nodig hebben.
• Kan het water bij eerste grbuik troebel maken. Dit moet in combinatie met een aquariumfilter binnen enkele uren weer weggetrokken zijn.
• Zak gesloten bewaren om uitdroging te voorkomen.

Aangeraden wordt om een bodemdikte te nemen van minimaal 4 centimeter. Dit zorgt voor een optimale werking.

Inhoud: Keuze in 4 of 9 liter
Kleur: zwart-bruin
Korrelgrootte: 1-2 mm

Marja Van Duijn 16-01-2020 19:41

Super fijn spul wil geen ander meer


Peter Boaventura Marques 03-06-2018 21:27

Super product!


5 sterren op basis van 2 beoordelingen