Ebi Hi-tech aero-kit 2800cc

De Ebi Hi-tech air 2800cc is een stille luchtpomp met een opbrengst van 165 liter per uur. Deze luchtpomp heeft één uitgang. De set komt inclusief terugslagventiel, luchtsteen en 10 meter luchtslang.

Lees meer...
Artikelnummer: 09.4.5
Aantal: 10

Ebi Hi-tech aero-kit 2800cc

 

De luchtpompen van ebi worden al lang geproduceerd en worden sinds heugenis al gebruikt om aquaria van zuurstof te voorzien. Deze luchtpompen staan bekend om de overwoestbaarheid en hoge opbrengsten tegen een laag stroomverbruik.

Deze luchtpomp kan ideaal worden gebruikt in combinatie met luchtstenen en filters. Deze luchtpomp wordt geleverd inclusief terugslagventiel, luchtsteen en 10 meter luchtslang. Zo heeft u meteen alles wat u nodig heeft!

Voorzien van rubberen voetjes om trillingen te absorberen.

Specificaties

Opbrengst: 165 liter per uur

Stroomverbruik: 2,3 Watt

L Doekes 02-10-2018 12:33

Doet wat het moet doen. Ik heb het met terugslagventiel onder in mijn aquariumkast staan. Boven het aquarium de luchtpomp plaatsen vond ik niet mooi.

Toen ik het slangetje van het steentje af wilde trekken om deze te wisselen met een ander slangetje, brak het steentje. Gelukkig had ik nog reserve steentje bij besteld. Door het blauwe steentje te gebruiken had ik ineens veel meer luchtbelletjes. Dus een ander luchtsteentje proberen is aan te raden!

De pomp maakt veel geluid wegens trilling. Heb er een oud stuk filterschuim onder gezet, en ook nog tussen het snoer en de kast, want als het snoer ergens tegenaan trilt, maakt het ook veel geluid. Met filterschuim is het geluid o.k. maar nog steeds luider dan mijn externe filter.

Al met al, de pomp was niet erg duur, dus had niet hele hoge verwachtingen. Het werkt verder werkt het naar behoren!


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »