Dennerle pH-controller Evolution Deluxe

De Dennerle pH-controller Evolution Deluxe is één van de meest uitgebreide pH-controllers op de markt. De controller kan worden aangesloten op het maagneetventiel en kan zo automatisch de CO2-toevoer regelen. Met auto pH/KH functie.

Lees meer...
Artikelnummer: 36.6.7

Dennerle pH-controller Evolution Deluxe

 

De Dennerle pH-controller Evolution Deluxe is één van de meest uitgebreide pH-controllers op de markt. De controller kan worden aangesloten op het maagneetventiel (met eventuele nachtschakeling) en kan zo automatisch de CO2-toevoer regelen. De controller kan worden ingesteld middels de pH/KH en zorgt daarna automatisch dat de hoeveelheid CO2 wordt aangepast naar de gewenste pH waarde in het aquarium. Zo bent u altijd verzekerd van de meest stabiele en accurate pH waarde in het aquarium!

De Dennerle pH-controller Evolution Deluxe is compleet electronisch en is daarom zeer nauwkeurig, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. Tevens heeft elke toets een eigen functie waardoor er niet met verschillende toetsen door een ingewikkeld menu gemanouvreerd hoeft te worden. 1 toets = 1 functie, wel zo makkelijk! CO2 toevoegen was nog nooit zo makkelijk.

De pH-controller doet zijn werk in zowel zuur water (bv. Diskusaquarium) als ook in middelzuur bereik (bv. Gezelschapsaquarium) en tevens in het basische bereik (bv. Malawi-/Tanganyika-aquarium, zeewateraquarium).

Het apparaat is geheel spatwater dicht en voldoet aan de meest recente voorschriften.

De Dennerle pH-controller Evolution Deluxe wordt geleverd inclusief;

 

  • pH-controller Evolution Deluxe
  • Profi-Line pH-elektrode
  • Elektrodenhouder
  • Ijkoplossing pH 4, 50 ml
  • Ijkoplossing pH 7, 50 ml
  • Gedestilleerd water 250 ml
  • Ijkstation

Belangrijke functies;

· IJk herinnering (LED op display brandt eens per 4 weken)
· Auto pH functie (stel de gemeten KH in en de pH-controller regelt automatisch de juiste pH aan de hand van de CO2 tabel)
· Dimbaar LED display
· Alarmfunctie bij té hoge of té lage pH-waarde
· In te stellen tolerantie
· Kinderbeveiliging

Klik hier voor de handleiding (NL vanaf pagina 46).

Dennerle magneetventiel wordt niet meegeleverd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »