Dennerle kwartsgrind donkerbruin

Dennerle kwartsgrind donkerbruin is een natuurgetrouwe bodem die geheel veilig is voor gebruik bij garnalen, kreeften, slakken, bodemvissen, etc. De bodem geeft geen stoffen af aan het water en ondersteund een optimale waterkwaliteit.

Lees meer...
€15,95 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad, 1-2 werkdagen
Aantal: 6

Dennerle kwartsgrind donkerbruin

 

Dennerle kwartsgrind donkerbruin is een natuurgetrouwe bodem die geheel veilig is voor gebruik bij garnalen, kreeften, slakken, bodemvissen, etc. Door de afgeronde korrels bevatten deze geen scherpe randjes waar wondjes door kunnen ontstaan.

Het grind is zeer natuurgetrouw en geeft geen stoffen af aan het water. Hierdoor blijft de bodem zelfs mooi en functioneel bij bijvoorbeeld een lage pH of bij de toevoeging van CO2. Tevens worden er geen kleurstoffen afgegeven omdat de korrels geheel gebakken zijn. Wanneer een stukje breekt zal dit niet zichtbaar zijn aangezien de binnenkant is voorzien van de zelfde kleur. 

Door de afgeronde korrels vindt er een goede doorstroming plaats in de bodem. Hierdoor kunnen filterbacteriën veel afvalstoffen omzetten om zo een optimale waterkwaliteit te behouden. Dennerle kwartsgrind donkerbruin heeft een korrelgrootte van 1-2 millimeter en is zeer geschikt voor de groei van aquariumplanten. 

Inhoud

Wij hebben deze bodem beschikbaar in een zak met 5 kilo en 10 kilo.

De bodem een keertje afspoelen voor u deze in het aquarium doet. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »