Bucephalandra 'Kedagang' - In vitro cup

De Bucephalandra 'Kedagang' is een unieke Bucephalandra soort met unieke bruin/rode bladeren. Onder de juiste omstandigheden krijgen deze bladeren een blauwe gloed. Een gemakkelijk te houden aquariumplant met unieke eigenschappen!

Lees meer...

Bucephalandra 'Kedagang' - In vitro cup

 

De Bucephalandra 'Kedagang' is een unieke Bucephalandra soort met unieke bruin/rode bladeren. Onder de juiste omstandigheden krijgen deze bladeren een blauwe gloed. De stelen van deze Bucephalandra soort hebben een rode kleur waardoor een unieke kleurcombinatie ontstaat.

De Bucephalandra 'Kedagang' is een aquariumplant welke gemakkelijk te houden is en het goed doet bij vrijwel alle waterwaarden. Echter prefereren de Bucephalandra aquariumplanten wat zuurder water met middelmatig tot sterke stroming.

Alle Bucephalandra soorten hebben een rizoom (wortelstok). Dit is de basis van de plant waar zowel de wortels als bladeren uit groeien. Het is belangrijk om de wortelstok nooit direct in de bodem te planten aangezien deze dan gaat rotten. Het is daarom aan te raden om de Bucephalandra te binden op hout of steen. De plant kan ook los op de bodem worden gelegd, waarna de wortels zelf de weg in de bodem zullen vinden. 

100% aquarium veilige in vitro cup zonder ongedierte en bestrijdingsmiddelen!

 

Hoogte     5-10 centimeter
Temperatuur    20 - 30° C
Licht    Weinig - normaal
pH    5,5 - 7,5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen