Shirakura

Shirakura is een van de bekendste merken als het gaat om garnalenvoer en supplementen. Shirakura is vooral bekend van zijn Ebi Dama en Chi Ebi garnalenvoer. Wie voor Shirakura kiest is verzekerd van natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit.


Shirakura Black Water Fulvo+

€12,95

Shirakura Black Water Fulvo+ is een mix van natuurlijke zuren, vitaminen en sporenelementen die helpen bij het nabootsen van de natuurlijke leefomgeving van garnalen. Inhoud: 100 milliliter.

Shirakura Chi Ebi

€11,90

Chi Ebi is stofvoer met veel belangrijke ingrediënten die kleine garnalen in de eerste paar weken voor een goede groei nodig hebben. Inhoud: 20 gram.

ShiraKura Ebi Dama

€7,95

ShiraKura Ebi Dama is een compleet voer voor garnalen en kreeften. Ebi Dama is een 100% plantaardig product. Verkrijgbaar in 30 en 80 gram.

Shirakura Ebi Dama soft

€10,95

Shirakura Ebi Dama soft zijn zachte pads die voor garnalen makkelijker te nuttigen zijn dan de standaard Shirakura Ebi Dama. Behoud wel zijn vorm onder water. Verkrijgbaar in 30 Gram.

Shirakura Ebi Dama Special

€11,90

ShiraKura Ebi Dama Special is een compleet voer voor garnalen en kreeften. Ebi Dama Special is een 100% plantaardig product. Verkrijgbaar in 30 Gram.

Shirakura liquid Mineral Ca+

€12,95

Shirakura Liquid Mineral Ca+ aquariumwater van vitale mineralen en sporenelementen en verhoogt de totale hardheid (GH). Versterkt de opbouw van het pantser.

Shirakura mineraal stenen 200 gram

€12,95

Deze mineraalstenen van Shirakura zijn gemaakt van zeer zuiver montmorilloniet. Bindt schadelijke stoffen, versterken de kleuren en verbeteren de vitaliteit.

Shirakura white mineral powder

€12,95

Shirakura white mineral powder is een mengsel van verschillende mineralen om de witte kleuring bij Caridina garnalen te verbeteren en vervelling te ondersteunen. Verkrijgbaar in glazen potje met 8 gram en 10 gram navulling.