Aquael leddy slim duo Sunny en Plant - 10 watt

De Aquael leddy slim duo Sunny en Plant brengt alle goede eigenschappen van zowel de Sunny als de Plant verlichting bij elkaar in een krachtige LED lamp. Deze lamp is compleet afgestemd op optimale kleurverscheining en plantengroei.

Lees meer...
Artikelnummer: 03.1.8
Aantal: 3

Aquael leddy slim duo Sunny en Plant - 10 watt

 

De Aquael leddy slim duo Sunny en Plant brengt alle goede eigenschappen van zowel de Sunny als de Plant verlichting bij elkaar in een krachtige LED lamp. Deze lamp is compleet afgestemd op optimale kleurverscheining en plantengroei. Het strakke design maakt deze lamp zeer geschikt voor gebruik boven (nano) aquaria.

De lamp bevat 2 rijen LED's die een afwisselende kleursterkte hebben van 6500 en 8000 Kelvin. De Sunny (6500K) LED's zorgen voor optimale belichting van de dieren en het aquarium. De Plant (8000K) LED's zijn speciaal ontwikkeld om plantengroei te stimuleren en behouden. Door beide LED's te combineren wordt het aquarium een mooi belicht en natuurlijk geheel.

Aquarium LED verlichting wordt steeds meer gebruikt. Door het geringe stroomverbruik en het weinige verlies aan licht haalt u veel meer uit een LED lamp dan uit een gewone lamp. Tevens gaat veel stroom bij een gewone lamp verloren omdat dit wordt omgezet in warmte, dit is bij LED verlichting niet het geval omdat vrijwel alle energie wordt gestoken in licht.

Een groot voordeel van deze lamp is dat deze is voorzien van een ''self repair function''. Dit wil zeggen dat wanneer er na verloop van tijd een LED uitvalt, de omliggende LED's deze functie overnemen en meer licht gaan geven waardoor de lamp niet veranderd. Deze functie garandeert een nog langere levensduur.

De lamp is te gebruiken boven alle aquaria met een breedte van 20 tm 50 centimeter en een glasdikte van 4 tm 10 millimeter.

Specificaties

Vis/plant: Vis en plant

Brandtijd: +- 50.000 uur

Stroomverbruik: 10 Watt

Voor aquaria van: 20 - 50 centimeter

Kleur temperatuur: 6500 + 8000 Kelvin

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »