Aquael comfort zone fix 100W

De Aquael Comfort Zone Fix 100W is een volledig automatisch verwarmingselement dat de watertemperatuur op 25 ° C houdt. Door zijn kleine formaat is deze heater uiterst geschikt voor compacte aquaria. Voor aquaria van 75-100 liter.

Lees meer...
Artikelnummer: 04.1.4
Aantal: 24

Aquael Comfort Zone Fix 100W

 

De Aquael Comfort Zone Fix is een volledig automatisch verwarmingselement dat de watertemperatuur op 25°C houdt met een maximale afwijking van +- 0,5°C. Het verwarmingselement is uiterst eenvoudig te installeren: plaats de heater in uw aquarium en sluit hem aan op het stroomnet middels de stekker.

Het apparaat schakelt automatisch in en uit; de duur en frequentie hiervan zijn afhankelijk van de temperatuuromstandigheden in het aquarium. Een ander voordeel is het relatief kleine formaat in vergelijking met gewone aquarium verwarmers waardoor ze eenvoudig in kleinere aquaria kunnen worden geïnstalleerd.

Om een probleemloze en precieze werking van het apparaat te garanderen, wordt elk exemplaar bij het verlaten van de productiefaciliteit onderworpen aan geautomatiseerde tests.


Specificaties

  • 100 Watt
  • Voor aquaria van 75-100 liter
  • lengte 20,5 cm
  • Constante aquariumwater temperatuur: 25°C (max. afwijking: +- 0.5°C)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen