Aquael Leddy Smart Plant wit V2 - 6 watt

De Aquael Leddy Smart Plant V2 6 watt is een compacte aquarium led verlichting die geschikt is voor aquaria van 10-50 liter. Het kleurenspectrum is speciaal samengesteld voor een optimale plantengroei en mooie belichting van de dieren.

Artikelnummer: 03.3.3
Aantal: 19

Aquael Leddy Smart Plant wit V2 - 6 watt

 

De Aquael Leddy Smart Plant V2 6 watt is een compacte aquarium lamp die geschikt is voor aquaria van 10-50 liter. Door de felle led’s die worden gebruikt voor deze lampen wordt het aquarium mooi belicht en wordt de plantengroei gestimuleerd. Het kleuren spectrum van deze Plant lamp is gepecificeerd naar de behoeften die aquariumplanten nodig hebben om goed te kunnen groeien.

De arm van de Aquael Leddy kan gemakkelijk zonder schroeven op het glas (tm 6 mm dik) worden gezet en blijft goed stevig staan door de klem.

De afstand van de lamp tot het aquarium is speciaal ontworpen om het gehele aquarium optimaal van licht te voorzien en om te voorkomen dat de lamp slechts een deel van het aquarium verlicht.

LED verlichting boven het aquarium wordt steeds meer gebruikt. Door het geringe stroomverbruik en het weinige verlies aan licht haalt u veel meer uit een LED lamp dan uit een gewone lamp. Tevens gaat veel stroom bij een gewone lamp verloren omdat dit wordt omgezet in warmte, dit is bij LED verlichting niet het geval omdat alle energie wordt gestoken in licht.
 
V2 is de opvolger van de eerste Leddy smart LED verlichting van Aquael. De V2 versie heeft de LED's anders gerangschikt waardoor het licht beter wordt verdeeld over het gehele aquarium. Een ander groot voordeel is dat de V2 versie is voorzien van een ''self repair function''. Dit wil zeggen dat wanneer er na verloop van tijd een LED uitvalt, de omliggende LED's deze functie overnemen en meer licht gaan geven waardoor de lamp niet veranderd. Deze functie garandeert een nog langere levensduur.

Specificaties

  • Vis/plant: Plant
  • Brandtijd: +- 50.000 uur
  • Stroomverbruik: 6 Watt
  • Voor aquaria van: 10-50 liter
  • Kleur temperatuur: 8000 Kelvin
  • Afmetingen: 20 x 8,5 x 0,8 cm
  • Lumens: 470
  • Energie-klasse: A+
Merijn De Metselaer 18-12-2019 16:26

Momenteel zeer contant af!


Remie Fels 15-08-2019 11:11

Mooie lamp. Mijn aquarium is 30 cm hoog en de lage planten op de bodem groeien goed. Prima lampje dus voor je nano aquarium.


Lars Jansen 27-07-2018 11:48

Mooie lamp, maar de vorige uitvoering beviel mij meer. Jammer dat dit veranderd is. Ik gebruik hem voor emerse plantgroei, de anubias bonsai ontwikkelt gestaag. Aan te raden lamp!


E Breunis 29-04-2018 23:10

Mooi lampje! Tot nu toe groeien de planten goed.


Gijs Jacobs 23-03-2018 14:57

Schitterende lamp voor een 30x30 qube. Mooi design en sterke verlichting. Heeft 160 lumen minder dan de sunny versie maar laat je hierdoor niet in de war brengen dat de sunny daardoor beter is voor je planten. De plant versie heeft waarschijnlijk een betere PAR waarden dankzij de rode en blauwe leds (waardoor hij minder lumen heeft). Planten groeien er goed onder.


Marcel van der Laan 25-05-2016 20:27

Ik heb er 1 boven de Dennerle cube 30 en 1 boven een aquael 25 liter geplaatst. Mooi licht en echt een vooruitgang in vergelijking met de eerdere lampen. Je kan de lamp niet kantelen, maar hij is ook kleiner, dus niet echt nodig. Over de planten/algen en de levensduur van de lampen kan ik nog niets zeggen.


4.85 sterren op basis van 6 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »