Aqua della pet keeper medium

De Aqua della pet keeper kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. De medium heeft de volgende afmetingen (LBH); 24.5 x 17 x 17cm / 7,08L. Gemaakt van stevig plastic inclusief een deksel met luchtrooster, vergrootglas en handvatten.

Lees meer...
Artikelnummer: Boven
Aantal: 7

Aqua della pet keeper medium

 

De Aqua della pet keeper kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. De medium heeft de volgende afmetingen (LBH); 24.5 x 17 x 17cm / 7,08L. De pet keeper is bijvoorbeeld zeer geschikt voor quarantaine, toedienen van medicatie (zoutbad), kort samenvoegen van kweekkoppels, het kweken van artemia en nog veel meer.

Naast aquaria doeleinden is de pet keeper ook zeer geschikt voor het houden van bijvoorbeeld insecten, kleine waterorganismen, planten, etc.

De pet keeper is gemaakt van stevig plastic inclusief luchtrooster, toegangsklepje met vergrootglas en handvatten. De deksel klikt stevig vast op de bak en het toegangsklepje klikt vast op zijn plaats wanneer deze gesloten wordt. Zo bent u er zeker van dat niets kan ontsnappen. Middels het ingebouwde vergrootglas kunnen de bewoners goed in de gaten gehouden worden!

Voorzien van rubberen voetjes. De pet keeper is verkrijgbaar in 6 verschillende formaten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »