Anubias 'Golden coin'

Anubias 'Golden coin' is een unieke Anubias soort die lichtere bladeren heeft dan de standaard nana. Tevens groeien jonge/kleine bladeren met een ''gouden'' kleur wat de aquariumplant zeer uniek maakt. De Anubias is goed te binden op hout of steen.

Lees meer...
Artikelnummer: Planteneiland
Aantal: 6

Anubias 'Golden coin'

 

De Anubias 'Golden coin' barteri rounded is een unieke Anubias soort die lichtere bladeren heeft dan de standaard nana. Tevens groeien jonge/kleine bladeren met een ''gouden'' kleur wat de aquariumplant zeer uniek maakt. De Anubias is goed te binden op hout of steen en gemakkelijk te houden in het aquarium.

De Anubias groeit door middel van een wortelstok (rizoom). Hierdoor is deze aquariumplant zeer geschikt om te binden op hout of steen. De wortelstok groeit verder boven de bodem en/of over hout en steen waardoor deze in de breedte zeer sterk kan uitbreiden. Hierdoor ontstaan mooie, dichte matten/bossen van de Anubias waar (kleine) garnalen, kreeften en vissen graag in schuilen.

De Anubias 'Golden coin' staat bekend als een gemakkelijke aquariumplant. Deze doet het goed onder vrijwel alle omstandigheden en is zeer goed te houden in een aquarium met enkel leidingwater en een beetje plantenvoeding. De aquariumplant heeft relatief stugge bladeren en is daarom ook goed te gebruiken in de aquaria met wat grotere vissen. 

100% veilig voor direct gebruik in het aquarium.

Kenmerken

Herkomst (midden) Afrika
Hoogte 10-15 centimeter
Temperatuur 22 - 30° C
Licht weinig - veel
pH 5,5 - 8,0
Soort Makkelijk

Deze plant wordt geleverd in een 5cm pot.

Winny 27-01-2024 16:45

Mooi plantje, goed van formaat.


Ronald 16-01-2023 12:16

Mooi plantje


D. Steenblik 18-11-2018 14:21

Mooie sterke plant. Staat nu een kleine maand en is al behoorlijk gegroeid. De plant biedt veel schuilplekken en ziet er fraai uit. Levering erg correct!


4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »