Wabi Kusa Bio Cylinder 150

Ontdek de kunst van Wabi Kusa met de Bio Cylinder 150. Een prachtig gesloten systeem met energiezuinige LED-verlichting en verstelbaar ventilatierooster. Afmetingen (Diameter x Hoogte): 152 x 195mm. Verkrijgbaar in zwart of in wit.

Artikelnummer: AM
Aantal: 1

Wabi Kusa Bio Cylinder 150

 

De Wabi Kusa Bio Cylinder 150 is een glazen, elegante design container voor het maken van de perfecte Wabi Kusa. De Wabi Kusa Bio Cylinder 150 kan geheel zelf gevuld worden met aquariumplanten, wortelhout, stenen en natuurlijk decoratiemateriaal. Zo vormt u gemakkelijk zelf een natuurlijk & decoratief kunstwerk dat eenvoudig de aandacht trekt.

Een gesloten systeem

De Bio Cylinder, Bio Bowl en Bio Tower, kunnen op vrijwel elke locatie staan dankzij hun min of meer gesloten systeem. Vanwege het meegeleverde verstelbare ventilatierooster is de vochtigheid en temperatuur in de Wabi Kusa goed te reguleren en op peil te houden. Let op het is belangrijk om de Wabi Kusa niet op een plek te zetten waar direct zonlicht komt, aangezien dit de temperatuur in de Wabi Kusa kan verhogen.

Inclusief Energiezuinige LED-verlichting

De bijgeleverde LED-lamp, die een compleet lichtspectrum geeft, is ideaal voor een gezonde plantengroei. Zorg ervoor dat de lamp niet langer dan 12 uur per dag aan staat, zodat de planten voldoende rust krijgen. Een verlichtingsperiode van 8-10 uur, afhankelijk van de aanwezigheid van daglicht, wordt als optimaal beschouwd voor deze levendige miniatuurtuinen.

Het LED snoer heeft een ingebouwde controller waarmee de lichtintensiteit op 9 niveaus ingesteld kan worden. Met de urenknop kan een verlichtingsduur van 6 uur, 8 uur of 10 uur worden ingesteld. Na het uitschakelen blijven de instellingen bewaard.

Ontdek de harmonie tussen natuur en design met de Wabi Kusa Bio Cylinder 150 in zwart of wit. Een verbluffende toevoeging aan elk interieur, waar eenvoud en schoonheid samenkomen. Een miniatuurtuin/groen in huis werkt tevens stress verlangend en zorgen voor een gezonde leefomgeving.

Eigenschappen 

  • Kleur: zwart of wit
  • Diameter: 152 mm
  • Hoogte: 195 mm

De levering omvat een lege Wabi Kusa Bio Cylinder 150 inclusief verlichting en verstelbaar ventilatierooster. U kunt deze geheel naar eigen wens invullen. Het gebruikte voorbeeld dient alleen ter inspiratie om te laten zien hoe deze er gevuld uit zou kunnen zien.

Onderstaande video laat zien hoe je een Bio Cylinder 200 kunt inrichten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor dit model. Alleen de afmetingen tussen beide modellen verschillen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »