SuperFish Aqua LED spot 14W

De SuperFish Aqua LED spot 14W heeft een hoge lichtopbrengst voor een uitstekende plantengroei. Vanwege deze hoge lichtopbrengst (230 PAR) is de LED spot zelfs geschikt voor veeleisende aquariumplanten. Geschikt voor glasdiktes t/m 10mm.

Artikelnummer: 35.1.2
Aantal: 4

SuperFish Aqua LED spot 14W

 

De SuperFish Aqua LED spot 14W heeft een hoge lichtopbrengst voor een uitstekende plantengroei. De LED spot van SuperFish is speciaal ontwikkeld voor gebruik boven het aquarium en heeft dan ook voldoende lichtopbrengst om aquaria optimaal te belichten. De SuperFish Aqua LED spot 14W wordt doorgaans gebruikt boven (nano) aquaria tot 60/70 liter.

Aangezien de lamp hoogwaarde LED's gebruikt heeft de lamp een levensduur van +- 10.000 branduren. Bij een actieve periode van 8 uren per dag kan de lamp +- 3,5 jaar meegaan. In combinatie met het geringe stroomverbruik van slechts 14 Watt is deze lamp een zeer economische keuze.

De lamp kan gemakkelijk middels een klem op de glasrand worden geplaatst. De klem is geschikt voor glasdiktes t/m 10 millimeter. Op de klem zit een scharnierfunctie waarmee de lamp makkelijk naar achteren gescharnierd kan worden. De lamp zit dan niet meer in de weg en onderhoud aan het aquarium was nog nooit zo gemakkelijk!

De SuperFish Aqua LED spot 14W is te gebruiken in combinatie met de SuperFish LED Controller voor nabootsing zonsopkomst, zonsondergang en dim-functie.

Specificaties

  • Voor aquaria tot 60/70 liter
  • Stroomverbruik: 14 Watt
  • Branduren: +- 10.000
  • Aantal led's: 18
  • Voor glasdiktes t/m 10 millimeter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen