SL-aqua More Vegetable

SL-aqua More Vegetable is een volledig plantaardig garnalenvoer die is gebaseerd op wat de garnalen eten in de natuurlijke omgeving. Dit voer bevat alle benodigde nutriënten voor optimale groei, kleuring en kweek.

Lees meer...
Artikelnummer: 02.2.1
Aantal: 31

SL-aqua More Vegetable

 

SL-aqua Vegetable is een volledig plantaardig garnalenvoer die is gebaseerd op wat de garnalen eten in de natuurlijke omgeving. Vegetable voer is zeer rijk aan een brede range aan plantaardige nutriënten die zorgen voor optimale groei, kleur en kweek. Daarnaast zorgen verschillende natuurlijke ingrediënten zoals spinazie en mineralen voor een optimale ondersteuning van de vervelling en worden problemen omtrent de vervelling voorkomen.

Voor SL-aqua Vegetable worden enkel de beste ingrediënten gebruikt waardoor een geheel hoogwaardig garnalenvoer ontstaat. Er wordt tijdens het produceren van dit voer dan ook niet op de kosten gelet maar op vooral het produceren van hoge kwaliteit met volledig opneembare nutriënten.

De sticks zijn zeer hard en vallen niet gemakkelijk uit elkaar. Hierdoor wordt het water niet vervuild en is het voer gemakkelijk beschikbaar voor de garnalen.

Inhoud en dosering: 30 gram Vegetable sticks. SL-aqua vegetable is geschikt voor dagelijks gebruik en is een compleet garnalenvoer. Zo veel voeren als de garnalen eten in circa 1 a 2 uur.

Briefpost

Dit product kan met briefpost worden verzonden en weegt 45 gram (verzendgewicht). Verzending met briefpost is mogelijk tot 200 gram.

Cynthia Merts 27-12-2020 14:41

Goed product! Eten het goed


Jolan Delboo 23-08-2020 16:42

Mijn garnalen zijn er dol op, goed veggie voer


5 sterren op basis van 2 beoordelingen