Shrimps Forever vit-amine

Shrimps Forever vit-amine is een mix van 17 verschillende aminozuren, 12 vitaminen en verschillende enzymen. Garnalen hebben deze stoffen in kleine maten nodig en nemen dit vooral op uit deze aanvullende voeding. Inhoud: 40 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.4.3
Aantal: 36

Shrimps Forever vit-amine

 

Shrimps Forever vit-amine is een mix van 17 verschillende aminozuren, 12 vitaminen en verschillende enzymen. Garnalen hebben deze stoffen in kleine maten nodig en nemen dit vooral op uit deze aanvullende voeding. Garnalen gebruiken deze verschillende elementen voor een goede celdeling, groei en kleiring.

Shrimps Forever vit-amine zorgt tevens voor een goede vervelling en goede ontwikkeling van jonge garnalen. Hierdoor wordt het overlevingspercentage van jonge garnalen groter en zorgt voor het goed opgroeien van de jonge garnalen. Tevens wordt het immuunsysteem geboost en stress verlaagd waardoor ziektes worden voorkomen. Door Shrimps Forever vit-amine te voeren aan uw garnalen zult u de algemene condities van de dieren en het aquarium zichtbaar zien verbeteren. 

Ingrediënten en dosering

Granen, gist, mineralen en plantaardige eiwitten. 2 keer per week een halve lepel (bijgevoegd) op 100 liter water.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »