Shrimps Forever Sulawesi Snail

Shrimps Forever Sulawesi Snail is zoals de naam al suggereert slakkenvoeding, speciaal afgestemd op sulawesi slakken. Deze voeding is complete voeding en bevat essentiële voedingsstoffen en mineralen. Inhoud 30 gram, verkijgbaar in sticks of poeder.

Artikelnummer: 22.1.1
Aantal: 108

Shrimps Forever Sulawesi Snail

 

Shrimps Forever Sulawesi Snail is zoals de naam al suggereert slakkenvoeding, speciaal afgestemd op sulawesi slakken. Deze voeding is complete voeding en bevat alle essentiële voedingsstoffen en mineralen welke de slakken dagelijks nodig hebben.

Shrimps Forever Sulawesi Snail is samengesteld op basis van het natuurlijke voedingspatroon van de slakken en stimuleert daarmee het natuurlijke eetgedrag. De voeding is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten welke met de grootste zorg zijn geselecteerd. Dit zorgt voor optimale gezondheid, groei, kleuring en voortplanting bij de slakken.

Deze voeding is beschikbaar in de sticks variant en poeder variant. De sticks variant wordt veel gebruikt in aquaria met vooral volwassen slakken en is gericht te doseren. De powder variant waait door het gehele aquarium en is daarom makkelijk beschikbaar voor kleine/jonge slakken.

Dosering

Zoveel voeren als de slakken in ongeveer 2 uren opeten. De voeding wordt ook gegeten door medebewoners zoals garnalen maar dit is geen enkel probleem.

Inhoud: verkrijgbaar in 30 gram sticks of poeder.

C.G. van Donselaar 06-07-2023 12:30

mijn Tylomelania en Torenslakken moeten het niet die vinden het schijnbaar niet lekker


5 sterren op basis van 1 beoordelingen