Shrimps Forever Carnivore Snail

Shrimps Forever Carnivore Snail is speciaal afgestemd op slakken die dierlijk materiaal eten zoals de Anatome Helena (slak etende slak). Deze voeding is complete voeding en bevat essentiële voedingsstoffen en mineralen. Inhoud 30 gram, verkijgbaar in stic

Artikelnummer: 22.1.5
Aantal: 175

Shrimps Forever Carnivore Snail

 

Shrimps Forever Carnivore Snail is speciaal afgestemd op slakken die dierlijk materiaal eten zoals de Anatome Helena (slak etende slak). Deze voeding is complete voeding en bevat alle essentiële voedingsstoffen en mineralen welke de slakken dagelijks nodig hebben.

Shrimps Forever Carnivore Snail is samengesteld op basis van het natuurlijke voedingspatroon van de slakken en stimuleert daarmee het natuurlijke eetgedrag. De voeding is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten welke met de grootste zorg zijn geselecteerd. Dit zorgt voor optimale gezondheid, groei, kleuring en voortplanting bij de slakken.

Deze voeding is beschikbaar in de sticks variant en poeder variant. De sticks variant wordt veel gebruikt in aquaria met vooral volwassen slakken en is gericht te doseren. De powder variant waait door het gehele aquarium en is daarom makkelijk beschikbaar voor kleine/jonge slakken.

Dosering

Zoveel voeren als de slakken in ongeveer 2 uren opeten. De voeding wordt ook gegeten door medebewoners zoals garnalen maar dit is geen enkel probleem.

Inhoud: verkrijgbaar in 30 gram sticks of poeder.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »