Sera aquarium verwarming 200 W

De nieuwste Sera aquarium verwarmingen zijn speciaal ontworpen voor lage aquaria. De 200 Watt variant is geschikt voor aquaria van 100 - 250 liter.

Lees meer...
Artikelnummer: 16.5.6
Aantal: 5

Sera aquarium verwarming 200 W

 

De nieuwste Sera aquarium verwarmingen zijn speciaal ontworpen voor lage aquaria en zijn voorzien van de nieuwste technieken. Door het geringe formaat passen deze makkelijk in de kleinste aquaria.

Gemaakt van schokbestendig kwartsglas en voorzien van een plastic case voor optimale veiligheid. Inclusief optimale thermostaat voor een goede precisie van de heater.

Met aan/uit lampje om de werking te controleren.

Specificaties

 

Vermogen: 200 Watt
Voor aquaria van: 100 - 250 liter
Lengte: 30 centimeter
Kan volledig onder water: ja

Kies de juiste heater

Δ T = Gewenste watertemperatuur - kamertemperatuur

Sera aquarium verwarming

W. Martinu 01-02-2021 21:05

In een ander kleiner aquarium had ik reeds dit type heater zitten, ben hier erg tevreden over. Mooi compact model en door de klein valt de heater ook helemaal niet op tegen mijn zwarte achterwand. De heater is zeer gemakkelijk in te stellen en ook niet geheel onbelangrijk, de dubbele zuignappen die in een speciale houder zitten houder de heater perfect op zijn plaats.


I.E. van Soelen 05-02-2020 22:22

Snelle levering en zoals altijd, goede communicatie en een goede service. Beschermkorf over de gehele verwarmingsstraaf en van stevige kwaliteit. Wijkt 2 graden af, maar dat stoort mij niet. Daarmee rekening houdend, afgesteld op de wenselijke temperatuur en het element houdt de temp vervolgens stabiel. In mijn verpakking ontbraken bij ontvangst de zuignapjes. Mailtje gestuurd en binnen 3 dagen had ik ze in huis. Heel fijn, bedankt! MVG, Iris


A. Schreiber 01-11-2019 13:15

Doet z'n werk prima.
Makkelijk in te stellen.
Wat erg fijn is is dat er een korf omheen zit.
De korf lijkt losjes, maar zodra de heater erin zit, staat het strak en zit het goed vast.
De heater valt ook niet erg op in het water, dat is wel fijn.

Kan zo snel geen minpunten bedenken.
Het enige wat me opviel was dat de zuignappen erg sterk zijn en dat het verschuiven van de heater dan wat lastig gaat.

Ben erg tevreden over dit product.


P. Triepels 18-02-2018 21:02

Ik heb dit verwarmingselement uit voorzorg als reserve exemplaar besteld voor het geval dat deze later niet meer leverbaar is als mijn huidige Sera exemplaar dat al jaren in gebruik is, het onverhoopt laat afweten.


5 sterren op basis van 4 beoordelingen