Rano Raraku

De befaamde Moai beelden (11 x 9 x 17 cm) van het Paaseiland kleuren een stukje geschiedenis in het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor waterwaarden.

Artikelnummer: 31.2.6
Aantal: 2

Rano Raraku

 

De befaamde Moai beelden van het Paaseiland kleuren een stukje geschiedenis in het aquarium. Dit ornament is geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor waterwaarden en past goed tussen de andere decoratie en aquariumplanten in het aquarium.
Het beeld kan beplant worden met kleine mossen en aqurium planten voor een nog mystiekere sfeer.

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

Tip: Spoel de decoratie af met warm water voordat u deze in het aquarium plaatst. Gebruik hierbij geen schoonmaakmiddelen.

Maat (L x B x H): 11 x 9 x 17 cm

peter de wolf 29-10-2020 15:01

Mijn fluval edge heb ik ingericht met enkel zwarte kiezelbodem, een mosbal en dit ornament. Krijgt veel positieve opmerkingen. De zes guppen storen zich niet aan de nors kijkende rano. Het heeft wel iets ...


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »