Moringa bladeren

De Moringa boom wordt ook wel ''wonderboom'' genoemd door zijn vele positieve eigenschappen. Bladeren van deze wonderboom zijn een zeer gezonde aanvullende voeding wegens het het hoge gehalte aan natuurlijke vitamines, mineralen en vezels.

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 48
Aantal: 162

Moringa bladeren

 

De Moringa boom wordt ook wel ''wonderboom'' genoemd door zijn vele positieve eigenschappen. Bladeren van deze wonderboom zijn een zeer gezonde aanvullende voeding voor garnalen.

Moringa bladeren zijn van nature zeer rijk aan vitamines en aminozuren. Deze vitamines en aminozuren zorgen voor de ondersteuning van de groei bij garnalen. Dit zorgt tevens voor een goede celontwikkeling waardoor misvormingen bij garnalen kunnen worden voorkomen.

De bladeren zijn daarnaast zeer rijk aan natuurlijke mineralen en vezels. De mineralen zorgen voor een ondersteuning bij de vervelling. Daarnaast zorgen de mineralen voor een ondersteuning bij de opbouw van het pantser bij garnalen. Het hoge gehalte aan voedingsvezels in de moringa bladeren zorgen dat de spijsvertering bij garnalen beter functioneert. Hierdoor kunnen meer voedingsstoffen uit voeding worden opgenomen wat de groei en gezondheid ten goede komt.

Dosering

Wij verkopen de bladeren per zakje van 25 gram. De bladeren van deze boom zijn relatief klein. Gebruik circa 3 a 4 bladeren per 10 garnalen per week als aanvullende voeding.

Chantal Warner 01-01-2023 15:32

Dit vinden ze ook erg lekker


Roelof schuring 22-07-2020 14:48

De garnalen zijn er gek op.


N. F. Nap 30-05-2020 11:19

Garnalen zijn er gek op!


D Thysbaert 30-01-2020 14:05

Garnaaltjes zijn er gek van.
Super.


4.75 sterren op basis van 4 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »