Mironekuton poeder 300 gram

Mironekuton mineralen verbeteren de waterkwaliteit, verhoogt de ionen uitwisselingscapaciteit, de plantengroei en hun wortelvorming. Mironekuton poeder heeft direct effect.

Lees meer...
Artikelnummer: 01.6.1
Aantal: 5

Mironekuton poeder 300 gram

 

Mironekuton is een origineel Japans mineraal zonder verdere toevoegingen. Door de grote verscheidenheid aan positieve eigenschappen wordt dit poeder al veel gebruikt bij Japanse garnalen kwekers als mineralen depot.
 
Tijdens de indraai perdiode van het aquarium ondersteunen de mineralen de ontwikkeling van goede filterbacteriën.

Mironekuton heeft invloed op het stabiliseren van de pH en werkt daarom preventief tegen gevaarlijke pH verlagingen. Het ondersteunt de totale hardheid (GH), verbetert de waterkwaliteit, verhoogt de ionen uitwisselingscapaciteit, de plantengroei en hun wortelvorming, fotosynthese en het vrijgeven van zuurstof. Het absorbeert schadelijke stoffen, zorgt voor kristalhelder water en verwijdert onaangename geuren.

Door poedervorm heeft u meteen alle voordelen van dit mineraal.

Dosering

2 Keer per week een maatschepje (0,4 gram) per 10 liter water.

Het is mogelijk om dit mineraal toe te voegen aan een nieuw aquarium om de indraai periode van het aquarium te verkorten. Strooi in dit geval wat van het poeder tussen de nieuwe bodem. Zo wordt het water direct geschikt en zal het filter sneller opstarten.

Inhoud

300 Gram in de vorm van poeder.

Maatschepje meegeleverd.

Sven Sven Wuyts 26-06-2020 16:28

Ideaal voor je garnalenaquariums, gewoon toegevoegd in de filter en mijn garnalen hebben direct de goede mineralen die ze nodig hebben!!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »