Mausoleum

De Aqua Della Mausoleum (14 x 13,5 x 30 cm) is een zeer natuurlijke decoratie voor het aquarium. Door de gedetailleerde weergave lijkt het Mausoleum zeer realistisch en natuurlijk. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.

Artikelnummer: 30.5.4
Aantal: 7

Mausoleum

 

De Aqua Della Mausoleum is een zeer natuurlijke decoratie voor het aquarium. Door de gedetailleerde weergave lijkt het Mausoleum zeer realistisch en natuurlijk. Daarnaast is deze aquarium decoratie voorzien van kunstmatig groen en planten waardoor het geheel goed in het aquarium past. 

De Aqua Della Mausoleum kan zeer goed dienen als schuilplaats voor garnalen, kreeften en kleine (jonge) vissen. Het oppervlak van de Mausoleum kan eventueel nog worden beplant met mossen of aquariumplanten om het geheel nog natuurlijker te maken. 

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

Maat (L x B x H): 14 x 13,5 x 30 centimeter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen