Leisteen Straat Driedubbel Rond

De leisteen straten driedubbel rond zijn perfect voor de kweek van de grotere L-nummers tot 19 cm zoals de L075, L081 en de L128. Perfect voor het houden en kweken van grote groepen L-nummers. De leistenen straat heeft een natuurlijke afronding en heeft e

Artikelnummer: 45.2.1 ACHTER

Leisteen straat driedubbel rond

 

De leistenen straat driedubbel rond heeft een natuurlijk uitstraling doordat de alle straten met de hand worden gehakt. De randen hebben een natuurlijke uitstraling maar zijn niet scherp waardoor de vissen zich niet kunnen verwonden.

Ons leisteen is met zorg uitgezocht en daardoor kunnen wij ook garanderen dat alles 100% aquariumveilig is. Leistenen producten van ons hoeven daarom niet eerst uitgekookt te worden.

De straten driedubbel rond zijn goed te gebruiken bij het houden en kweken van grote groepen L-nummers.

De driedubbele straat bestaat uit 3 lagen waarvan de onderste laag bestaat uit 8 XXLarge legholen, de middelste laag bestaat uit 7 large legholen en de bovenste laag bestaat uit 6 medium legholen.

De onderste legholen hebben een diepte van 18 cm waardoor hier gemakkelijk vissen van 19 cm in passen, de middelste laag heeft een diepte van 14 cm waardoor hier vissen tot 15 cm in passen en de bovenste laag heeft een diepte van 11 cm waardoor hier vissen van 12 cm in passen.

Deze straat is zeer geschikt bij het houden en kweken van grote groepen L-nummers. Ook in gezelschapsaquaria is dit een mooie oplossing.

Geschikt voor soorten tot 19 cm.

Afmetingen: 21 x 40 x 12 cm (lengte x breedte x hoogte).

Afmetingen legholen onderste laag: 18 x 3,5 x 3,0 (lengte x breedte x hoogte).

Afmetingen legholen middelste laag: 14 x 3,5 x 2,8 (lengte x breedte x hoogte).

Afmetingen legholen bovenste laag: 11 x 3,5 x 2,8 (lengte x breedte x hoogte).

Alle holen zijn met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

TIP: Spoel het leisteen eerst af en ga dan tijdens het afspoelen even met uw hand over het leisteen, dit om alle laatste losse stukjes leisteen eraf te spoelen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen