Leisteen L Hotel

Perfect voor de kweek van L-nummer soorten tot 14 cm zoals de L134, L201, L316 en de L333. Het L hotel is een echte eyecatcher voor in uw aquarium. Het hotel wordt niet alleen gebruikt door de L-nummers maar ook door andere tropische vissen uit het aquari

Artikelnummer: 45.3.1
Aantal: 1

Leisteen L Hotel

 

Het leistenen L hotel is een echte eyecatcher voor in uw aquarium. Net als al onze andere hotels is het L hotel perfect voor de kweek en het huisvesten van L-nummers. De L hotels worden tegenwoordig zelfs gebruikt in terraria.

Ons leisteen is met zorg uitgezocht en daardoor kunnen wij ook garanderen dat alles 100% aquariumveilig is. Leistenen producten van ons hoeven daarom niet eerst uitgekookt te worden.

Het hotel bestaat uit 2 etages waarbij de onderste etage bestaat uit 8 legholen naast elkaar en de bovenste etage bestaat uit 6 legholen naast elkaar. Elk van de legholen heeft een gesloten achterkant waardoor het zeer geschikt is voor de kweek van L-nummers en andere meervallen. 

De legholen in het hotel hebben een diepte van 12 cm waardoor er L-nummers van 14 cm in passen. Perfect voor de kweek van L-nummer soorten tot 14 cm zoals de L134, L201, L316 en de L333.

Geschikt voor soorten tot 14 cm.

Afmetingen: 20 x 36 x 9 cm (lengte x breedte x hoogte).

Afmetingen van de legholen in het hotel: 12 x 2,8 x 3,1 cm (lengte x breedte x hoogte).

Alle hotels zijn met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

TIP: Spoel het leisteen eerst af en ga dan tijdens het afspoelen even met uw hand over het leisteen, dit om alle laatste losse stukjes leisteen eraf te spoelen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen