Leisteen Hoek Dubbel Links

De leistenen hoeken zijn perfect voor de kweek en het huisvesten van L-nummers tot 12 cm zoals de L046, L134, L144 en de L262. De hoeken hebben een natuurlijke afwerking gekregen en zijn perfect te gebruiken om de ongebruikte hoek in het aquarium of terra

Artikelnummer: 45.4.2

Leisteen Hoek Dubbel Links

 

De leistenen hoeken zijn perfect voor de kweek en het huisvesten van L-nummers tot 12 cm zoals de L046, L134, L144 en de L262. De hoeken hebben een natuurlijke afwerking gekregen en zijn perfect te gebruiken om de ongebruikte hoek in het aquarium of terrarium op te vullen.

De legholen in de hoek zijn aan de achterkant gesloten waardoor de hoek perfect te gebruiken is voor de kweek van L-nummers. De hoek is zeer geschikt voor aquaria met meerdere L-nummers zodat de L-nummers zelf kunnen kiezen welk leghol ze prettig vinden.

De hoek bestaat uit 2 lagen waarbij de onderste laag bestaat uit 4 legholen en de bovenste laag bestaat uit 3 legholen naast elkaar. De hoek hotels zijn gemaakt van onbewerkt leisteen waardoor het niet schadelijk is voor de vissen.

Geschikt voor soorten tot 12 cm.

Afmetingen: 14,5 x 24 x 8 cm (lengte x breedte x hoogte).

Afmetingen van de legholen: 11,5 x 3,5 x 2,8 (lengte x breedte x hoogte).

Alle hotels zijn met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

TIP: Spoel het leisteen eerst af en ga dan tijdens het afspoelen even met uw hand over het leisteen, dit om alle laatste losse stukjes leisteen eraf te spoelen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »