Leisteen Hoek Driedubbel Links

De leistenen driedubbele hoeken zijn perfect voor de kweek en het huisvesten van L-nummers tot 14 cm zoals de L015, L136, L144 en de L236. De hoeken hebben een natuurlijke afwerking gekregen en zijn perfect te gebruiken om de ongebruikte hoek in het aquar

Artikelnummer: 45.4.3
Aantal: 2

Leisteen Hoek Driedubbel Links

 

De leistenen driedubbele hoeken zijn perfect voor de kweek en het huisvesten van L-nummers tot 14 cm zoals de L015, L136, L144 en de L236. De hoeken hebben een natuurlijke afwerking gekregen en zijn perfect te gebruiken om de ongebruikte hoek in het aquarium of terrarium op te vullen.

De legholen in de hoek zijn gesloten waardoor de hoek perfect te gebruiken is voor de kweek van L-nummers. De hoek is zeer geschikt voor aquaria met meerdere L-nummers zodat de L-nummers zelf kunnen kiezen welk leghol ze prettig vinden.

De hoek driedubbel bestaat uit drie lagen waarvan de onderste laag bestaat uit 4 legholen, de middelste laag bestaat uit 4 legholen en de bovenste laag bestaat uit 3 legholen. Kortom, dit is een hotel welke perfect is bij het houden en kweken van grotere groepen L-nummers. 

De hoeken zijn gemaakt van onbewerkt leisteen waardoor het niet schadelijk is voor de vissen.

Geschikt voor soorten tot 14 cm.

Afmetingen: 16 x 27 x 12 cm (lengte x breedte x hoogte).

Afmetingen individuele legholen: 11,5 x 3,5 x 2,8 (lengte x breedte x hoogte).

Alle hotels zijn met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

TIP: Spoel het leisteen eerst af en ga dan tijdens het afspoelen even met uw hand over het leisteen, dit om alle laatste losse stukjes leisteen eraf te spoelen.

Cisca 07-08-2023 23:41

Zowel de borstelneusjes als de julli corydoras namen de leisteen hotel meteen in bezit


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »