Juwel Filtergrid

De Juwel filtergrid voorkomt dat kleine garnalen en visjes in het Juwel Bioflow filter terecht komen. De op elkaar afgestemde onderdelen passen perfect bij het design van het Juwel Bio flowfilter. Past op Bioflow Super, M, L en XL.

Lees meer...
Artikelnummer: 32.4.3
Aantal: 171

Juwel Filtergrid

 

De Juwel filtergrid voorkomt dat kleine garnalen en visjes in het Juwel Bioflow filter terecht komen.
De op elkaar afgestemde onderdelen passen perfect bij het design van het Juwel Bioflow filter.
De speciaal ontwikkelde vorm van de filtergrid garandeert een steeds even hoog blijvende aanzuig- en filtercapaciteit van het Bioflow filter.


Gebruiksaanwijzing

U klikt de Juwel FilterGrid eenvoudig over de aanzuiging van de Juwel Bioflow filter. Door de veel kleinere gaatjes in de Juwel FilterGrid voorkomt u dat de kleine visjes en jonge garnalen terecht komen in het aquarium filter. De Juwel FilterGrid is geschikt voor alle interne Juwel Bioflow M, L, XL filters.


Afmetingen onderdelen:

Beveiliging bovenkant: 7 x 5,5 x 5,5 cm
Beveiliging zijkant: 12 x 2,5 x 1,5 cm

C Van der Wijst 09-02-2021 01:51

Fijn product. Garnalen zijn nu veilig komen nu niet meer in de filterpomp.


B Dik 11-01-2021 15:44

Heb de Grid gekocht omdat ik zag dat mijn garnalen zich in het filter verstopten, en dat ik bij het water verversen regelmatig een klein visje in het filter zag schieten.... filterhouder geplaatst (simpel) en problemen zijn nu over. Ondanks dat er nu een kap voor de inlaat zit merk ik geen mindere stroming van mijn filter. Voor dat geld een aanrader.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen