Juncus repens - In Vitro Cup

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant met een weelderige groei. Hierdoor creëert deze aquariumplant veel schuilplaatsen voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. De Juncus repens wordt maximaal 30cm hoog en is goed te gebruiken in alle aquar

Lees meer...
Aantal: 1

Juncus repens - In Vitro Cup

 

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant met een weelderige groei. Hierdoor creëert deze aquariumplant veel schuilplaatsen voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. De Juncus repens wordt maximaal 30cm hoog en is goed te gebruiken in nano tot grote aquaria.

De Juncus repens is gemakkelijk te onderhouden en laat zich gemakkelijk snoeien. Hierdoor kan de aquariumplant ook op lagere lengtes gehouden worden tot +- 8-10 centimeter. Deze aquariumplant is niet echt een snelle groeier en heeft derhalve ook niet heel veel onderhoud nodig.

Deze aquariumplant is zeer uniek vanwege de verschillende kleuren die naar voren komen onder verschillende omstandigheden. Bij een aquarium met kraanwater en normaal licht zal de aquariumplant een frisgroene kleur hebben. Met de toevoeging van CO2 kleuren de toppen rood. 

 

Hoogte 

8-10 centimeter

Temperatuur

15 - 30° C

Licht

Gemiddeld

pH

5,0 - 8,0

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »