HS-aqua luchtpomp AC-500

De HS-aqua luchtpomp AC-500 heeft een regelbare luchtopbrengst van maximaal 500 liter per uur tegen een stroomverbruik van slechts 4,0W. Zeer stille luchtpomp vanwege de rubberen voetjes. Luchtpomp met 2 uitgangen.

Lees meer...
Artikelnummer: 12.4.5
Aantal: 32

HS-aqua luchtpomp AC-500

 

De HS-aqua luchtpomp AC-500 heeft een regelbare luchtopbrengst van maximaal 500 liter per uur tegen een stroomverbruik van slechts 4,0W. Deze uitstroom is elektronisch regelbaar. Dit wil zeggen dat de stroomtoevoer naar de luchtpomp verminderd kan worden. Dit heeft als groot voordeel dat de luchtpomp niet ''geknepen'' wordt maar als geheel minder hard hoeft te werken. Dit voorkomt slijtage van onderdelen en zorgt voor een duurzame luchtpomp met een lange levensduur.

De HS-aqua luchtpomp is voorzien van rubberen voetjes welke de trillingen opvangen. Hierdoor ontstaat een minimale geluidsproductie en stille luchtpomp. De luchtpomp wordt tevens geleverd met ophanglus voor eventuele wandbevestiging.

De nippel waar de luchtslang op wordt aangesloten is van sterk plastic. Dit zorgt voor een zeer sterke verbinding tussen de luchtpomp en luchtslang. Tevens is de nippel zeer solide waardoor deze veel minder snel zal afbreken.

Specificaties

2 x 250 liter per uur (regelbaar)

AC220/240V/50HZ
4,0W stroomverbruik
0,018 MPa

De luchtpomp komt zonder accessoires zoals luchtslang, terugslagventiel en luchtsteen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »