HS-aqua Ichtocell

HS-aqua Ichtocell zorgt voor bestrijding van witte stip bij zoetwatervissen in het aquarium. Ichtocell is veilig te gebruiken i.c.m. andere dieren zoals garnalen, slakken en bodemvissen. Inhoud: 20 milliliter / voor 280-1000 liter water.

Artikelnummer: 12.2.3
Aantal: 6

HS-aqua Ichtocell

 

HS-aqua Ichtocell zorgt voor bestrijding van witte stip (ichthyophthirius) bij zoetwatervissen in het aquarium. Witte stip is een veel voorkomende ziekte bij vissen welke gemakkelijk te herkennen is aan de witte vlekjes op de huid van de vissen.

Snel een behandeling beginnen na het constateren van een visziekte is cruciaal om de overlevingskans van vissen zo groot mogelijk te houden. Het is tevens aan te raden om een vitaminepreparaat toe te voegen naast de medicatie om de gezondheid van uw vissen een boost te geven. Voldoende vitamines helpt bij mensen immers ook gezond te blijven!

Kenmerken waarvoor Ichtocell toepasbaar is: witte stippen / vlekken op de huid van de vis.

 

Witte stip vis

 

Dosering

Dagelijks 10 druppels per 50 liter aquariumwater tot de symptomen verdwenen zijn. De dosering kan elke 24 uur herhaald worden.

Na afloop van de behandeling de vissen goed observeren om bij eventueel terugkeren opnieuw te kunnen doseren.

Inhoud: 20 milliliter, voldoende voor 280-1000 liter water afhankelijk van hoevaak er behandeld wordt.

Voor zover bekend veilig voor vissen, garnalen/kreeften, slakken en aquarium planten. Niet gebruiken bij roggen. Gebruik van medicatie blijft altijd op eigen risico.

Martin de Koster 25-03-2023 08:59

Uirstekende kwaliteit


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »