HS-aqua Ectocell Forte

HS-aqua Ectocell Forte is een sterkere variant op de Ectocell maar kan enkel bij zwemmende vissen worden gebruikt. Ectocell Forte is breed toepasbaar en is zeer effectief tegen bacteriële infecties en eencelligen. Inhoud: 20 milliliter / voor 1000 liter w

Artikelnummer: 12.2.5
Aantal: 6

HS-aqua Ectocell Forte

 

HS-aqua Ectocell Forte is een sterkere variant op de ''gewone'' Ectocell maar kan enkel bij zwemmende vissen worden gebruikt. Ectocell Forte is breed toepasbaar en is zeer effectief tegen bacteriële infecties en eencelligen bij zoetwater vissen in aquaria. Ectocell Forte werkt tegen de meest voorkomende huidziektes welke soms moeilijk te herkennen zijn. Ectocell Forte is dan ook een goede toevoeging op het moment dat de huidziekte niet helemaal bekend is of moeilijk aan te wijzen is.

Snel een behandeling beginnen na het constateren van een visziekte is cruciaal om de overlevingskans van vissen zo groot mogelijk te houden. Het is tevens aan te raden om een vitaminepreparaat toe te voegen naast de medicatie om de gezondheid van uw vissen een boost te geven. Voldoende vitamines helpt bij mensen immers ook gezond te blijven!

Kenmerken waarvoor Ectocell Forte toepasbaar is: gaten & beschadigingen in het lichaam, schade aan mond en vinnen.

Dosering

Dag 1 40 druppels per 100 liter water, dag 3 20 druppels per 100 liter water, dag 5 20 druppels per 100 liter water.

Inhoud: 20 milliliter, voldoende voor 1000 liter water.

Voor zover bekend enkel veilig voor zwemmende vissen en aquariumplanten. Niet gebruiken bij slakken, garnalen/kreeften, (meervallen/bodemvissen) en roggen. Gebruik van medicatie blijft altijd op eigen risico.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen