Halve Boom Schuilplaats 12 cm

De halve bomen zijn de ideale schuilplaats voor jonge en halfwas L-nummers. Ook te gebruiken bij corydoras soorten, garnalen, kreeften en andere kleine meervallen. De halve bomen lijken sprekend op echt hout waardoor het zeet natuurlijk lijkt.

Artikelnummer: 46.5.1
Aantal: 4

Halve Boom Schuilplaats 12 cm

 

De halve bomen zijn de ideale schuilplaats voor jonge en halfwas L-nummers. Ook te gebruiken bij corydoras soorten, garnalen, kreeften en andere kleine meervallen. De halve bomen lijken sprekend op echt hout waardoor ze in het aquarium een prachtig aanzicht zijn.

De halve bomen zien er niet alleen mooi uit maar zijn ook nog eens erg handig. Er is met de halve bomen namelijk genoeg ruimte voor jonge L-nummers om in te schuilen. Wanneer je de vissen wilt uitvangen gaat dat vele malen makkelijker met de halve bomen.

De halve bomen worden met de hand gemaakt van bruine keramiek welke 100% aquariumveilig is. De halve bomen zijn tevens geschikt voor gebruik bij knaagdieren en reptielen.

Alle halve bomen zijn goed te combineren met andere boomholen en boomstammen omdat deze van het zelfde materiaal gemaakt zijn.

Afmetingen: 12 x 8 x 4 cm (lengte x breedte x hoogte).

Al het keramiek wordt met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

Linda van Doorn 04-02-2023 14:11

Mooie schuilplaats


Roy Bollerman 21-04-2020 20:37

Prima kwaliteit en ziet er natuurgetrouw uit


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »