Halve Boom Schuilplaats 16 cm

De halve bomen zijn de ideale schuilplaats voor halfwas en volwassen L-nummers. Ook te gebruiken bij corydoras soorten, garnalen, kreeften en andere kleine meervallen. De halve bomen lijken sprekend op echt hout waardoor het geheel natuurlijk lijkt.

Artikelnummer: 46.5.2
Aantal: 5

Halve Boom Schuilplaats 16 cm

 

De halve bomen zijn de ideale schuilplaats voor halfwas en volwassen L-nummers. Ook te gebruiken bij corydoras soorten, garnalen, kreeften en andere kleine meervallen. De halve bomen lijken sprekend op echt hout waardoor het in het aquarium een prachtig aanzicht is.

De halve bomen zien er niet alleen mooi uit maar zijn ook nog eens erg handig. Er is met de halve bomen namelijk genoeg ruimte voor jonge L-nummers om te schuilen en als je de vissen wilt uitvangen gaat dat vele malen makkelijker met de halve bomen.

De halve bomen worden met de hand gemaakt van bruine keramiek welke 100% aquariumveilig is. De halve bomen zijn tevens geschikt voor gebruik bij knaagdieren en reptielen.

Alle halve bomen zijn goed te combineren met andere boomholen en boomstammen omdat deze van hetzelfde materiaal gemaakt zijn.

Afmetingen: 16 x 10 x 6 cm (lengte x breedte x hoogte).

Al het keramiek wordt met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen