Halve Boom Schuilplaats 23 cm

De halve bomen zijn de ideale schuilplaats voor volwassen L-nummers. Ook te gebruiken bij corydoras soorten, garnalen, kreeften en andere meervallen. De halve bomen lijken sprekend op echt hout waardoor het een zeer natuurlijke uitstraling heeft.

Artikelnummer: 46.5.4
Aantal: 3

Halve Boom Schuilplaats 23 cm

 

De halve bomen zijn de ideale schuilplaats voor grote L-nummers. Daarbij zijn de halve bomen ook te gebruiken bij corydoras soorten, garnalen, kreeften en andere kleine meervallen. De halve bomen lijken sprekend op echt hout waardoor ze in het aquarium een prachtig aanzicht zijn.

Ze zien er niet alleen mooi uit maar de halve bomen zijn ook nog eens erg handig. Door gebruik te maken van de halve bomen creëer je meer schuilplaatsen waardoor je de vissen vaker zal zien. Ook met het uitvangen van vissen gaat dat vele malen makkelijker met de halve bomen.

De halve bomen worden met de hand gemaakt van bruine keramiek welke 100% aquariumveilig is. De halve bomen kunnen tevens worden gebruikt bij knaagdieren en reptielen.

Alle halve bomen zijn goed te combineren met andere boomholen en boomstammen omdat deze van hetzelfde materiaal gemaakt zijn.

Afmetingen: 23 x 12 x 8 cm (lengte x breedte x hoogte).

Al het keramiek wordt met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »