GlasGarten SnowFlakes Mix 3 in 1

De GlasGarten SnowFlakes Mix 3 in 1 zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waar garnalen van houden. De snowflakes bestaan uit biologische sojaschillen, snijbiet, spinazie, pompoen, wortel, paprika en algen en zijn daarmee de ideale aanvullende vo

Lees meer...
Artikelnummer: 18.4.3

GlasGarten SnowFlakes Mix 3 in 1

 

De GlasGarten SnowFlakes Mix 3 in 1 zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waar garnalen van houden. Deze garnalen snacks zitten vol vitaminen, mineralen, sporenelementen, enz. De snacks zijn zeer voedzaam en zorgen voor een verbetering in de kweekresultaten bij garnalen. Het lange aanbod van voedsel en de goede schimmels zorgen voor meer aanzet tot kweek en een hoger overlevingspercentage van jonge/pasgeboren garnalen.

De snowflakes zijn gemaakt van de schil van biologische soja bonen. Deze schillen worden onder water direct door de garnalen gegeten. Resten die overblijven dienen als voeding voor ''mycelia'', een goede schimmel welke als lange termijn voedsel dient voor (jonge) garnalen. Dit maakt de snowflakes het ideale vakantievoer, op een dubbele voerdosis kunnen de garnalen +- 6 dagen eten. Zodra deze sticks in het aquarium komen vallen ze snel uit elkaar, waardoor alle aquariumdieren snel kunnen eten en er niet om hoeven te vechten. 

De GlasGarten SnowFlakes Mix 3 in 1 zijn een samenstelling van 3 soorten snowflake sticks van GlasGarten. Het gaat hier om de standaard snowflakes, snowflakes wortel & poempen, snowflakes spinazie & snijbiet.

Dosering

0,5 cm stick voor 10-15 garnalen. Neem bij iets langere afwezigheid een dubbele dosering. Voer kan gewoon blijven liggen, dit is zelfs gunstig voor de lange termijn.

Samenstelling: biologische sojaschillen, snijbiet, spinazie, pompoen, wortel, paprika en algen.

Inhoud: 30 gram in de vorm van stevige sticks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 40 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

Johan Hamers 03-02-2023 11:00

Ik vind glasgarten een heel goed merk voor andere dingen. De verpakking heeft niet aleen de snowflakes er in zitten maar ook nog iets anders deze valt helemaal niet uitelkaar als een snowflake zou moeten doen. Dit maakt het voor een grote groep moeilijk om zich te voeden op een vaste pallet.


C Huang 04-03-2021 07:30

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


4 sterren op basis van 2 beoordelingen