Duikers Helm

De Aqua Duikers Helm (hoogte: 17 cm) is zo gemaakt dat het lijkt of deze al een hele poos onder water ligt. Hierdoor lijkt deze aquarium decoratie zeer natuurlijk en past deze goed in de onderwaterwereld. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de wa

Artikelnummer: 31.1.2
Aantal: 2

Duikers Helm

 

De Aqua Della Duikers Helm is zo gemaakt dat het lijkt of deze al een hele poos onder water ligt. Hierdoor lijkt deze aquarium decoratie zeer natuurlijk en past deze goed in de onderwaterwereld.  Vanwege de gedetailleerde uitwerking lijkt het ornament geheel natuurlijk en past deze goed tussen de andere decoratie en aquariumplanten in het aquarium. 

De Aqua Della Duikers Helm is voorzien van een aantal openingen die goed kunnen dienen als schuilplaats voor (jonge) garnalen, kreeften en vissen. Het oppervlak van de duikhelm kan eventueel nog worden beplant met mossen of aquariumplanten om het geheel nog natuurlijker te maken. 

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

Maat: 17 centimeter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »