Dennerle Carbo Power M400

De Dennerle Carbo Power M400 CO2 set komt met een hervulbare fles inclusief 500 gram CO2. Deze set is zeer geschikt voor aquaria tot 400 liter en is zeer gemakkelijk in gebruik. Complete set voor direct gebruik.

Artikelnummer: 36.6.4
Aantal: 1

Dennerle Carbo Power M400

 

Naast het toevoegen van de juiste plantenvoeding is voor veel aquariumplanten CO2 een waardewolle toevoeging. De toevoeging van CO2 in gasvorm zorgt voor een weelderige plantengroei, mooie kleurenpracht en helpt bij het voorkomen van algen (indien juist gebruikt). Daarnaast zorgt CO2 voor een verlaging in de pH en KH waarden waardoor iets zachter en zuurder water ontstaat. Dit zijn vaak idealere omstandigheden voor plant & dier.

De Dennerle Carbo Power M400 CO2 set komt met een hervulbare fles inclusief 500 gram CO2. Met de hervulbare fles wordt tevens een houder meegeleverd voor stabiele plaatsing. Alle Dennerle hervulbare CO2-flessen bestaan uit hoogwaardig staal en zijn uit één stuk gesmeed. Hierdoor ontstaan enkel de beste kwaliteit flessen welke aan de nodige keurmerken voldoen. De flessen ondergaan tevens verschillende druk en stresstesten voor ze de fabriek verlaten. U ontvangt dan ook een goedgekeurde fles welke nog vele jaren mee kan! Voorzien van overdrukbeveiliging.

De Dennerle Carbo Power M400 CO2 set is zeer compleet en bevat alle onderdelen om direct te kunnen beginnen met de CO2 toevoeging. Zo komt de set met een antraciet geanodiseerde drukregelaar voor optimale prestaties, bekende Dennerle CO2 flipper, CO2 slang en zuignappen voor optimale bevestiging, etc. Alle merken hervulbare CO2-flessen passen op dit systeem.

Inhoud

  • Dennerle hervulbare fles 500 gram
  • Dennerle veilige standaard voor fles
  • Dennerle CO2 Drukregelaar Carbo Power met 2 manometers voor de werkdruk en flesdruk
  • Dennerle Speciaal terugslagventiel voor CO2
  • Dennerle Speciale zwarte CO2-slang 2 meter en zuignap
  • Dennerle CO2 Drop Checker set CO2 continutest Maxi Crystal
  • Dennerle CO2 flipper met bellenteller
  • 4 jaar garantie

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »