Dennerle Carbo Night M600

De Dennerle Carbo Night M600 CO2 set komt met een hervulbare fles inclusief 2000 gram CO2. Deze set is zeer geschikt voor aquaria tot 600 liter en komt inclusief geïntegreerd magneetventiel voor nachtuitschakeling.

Artikelnummer: 36.6.6
Aantal: 1

Dennerle Carbo Night M600

 

Naast het toevoegen van de juiste plantenvoeding is voor veel aquariumplanten CO2 een waardewolle toevoeging. De toevoeging van CO2 in gasvorm zorgt voor een weelderige plantengroei, mooie kleurenpracht en helpt bij het voorkomen van algen (indien juist gebruikt). Daarnaast zorgt CO2 voor een verlaging in de pH en KH waarden waardoor iets zachter en zuurder water ontstaat. Dit zijn vaak idealere omstandigheden voor plant & dier.

De Dennerle Carbo Night M600 CO2 set komt met een hervulbare fles inclusief 2000 gram CO2. De hervulbare fles is voorzien van een veiligheidsbeugel. Alle Dennerle hervulbare CO2-flessen bestaan uit hoogwaardig staal en zijn uit één stuk gesmeed. Hierdoor ontstaan enkel de beste kwaliteit flessen welke aan de nodige keurmerken voldoen. De flessen ondergaan tevens verschillende druk en stresstesten voor ze de fabriek verlaten. U ontvangt dan ook een goedgekeurde fles welke nog vele jaren mee kan! Voorzien van overdrukbeveiliging.

De Dennerle Carbo Night M600 CO2 set is zeer compleet en bevat alle onderdelen om direct te kunnen beginnen met de CO2 toevoeging. Zo komt de set met een antraciet geanodiseerde drukregelaar voor optimale prestaties, bekende Dennerle CO2 flipper, CO2 slang en zuignappen voor optimale bevestiging, etc. Inclusief geïntegreerd magneetventiel voor nachtuitschakeling. Alle merken hervulbare CO2-flessen passen op dit systeem.

Inhoud

  • Dennerle hervulbare fles 2000 gram
  • Dennerle CO2 Drukregelaar Carbo Night met geïntegreerd magneetventiel voor nachtuitschakeling
  • Dennerle Speciaal terugslagventiel voor CO2
  • Dennerle Speciale zwarte CO2-slang 2 meter en zuignap
  • Dennerle CO2 Drop Checker set CO2 continutest Maxi Crystal
  • Dennerle CO2 flipper met bellenteller
  • 4 jaar garantie
0 sterren op basis van 0 beoordelingen