Colombo Flagellex

Colombo Flagellex is werkzaam tegen flagellaten, ook wel bekend als Discus of gatenziekte. Flagellex is snel werkzaam en zorgt voor directe bestrijding. Niet gebruiken i.c.m. garnalen! Verkrijgbaar in 100 milliliter (voor 500L water).

Artikelnummer: 34.2.7
Aantal: 2

Colombo Flagellex

 

Colombo Flagellex is werkzaam tegen flagellaten, ook wel bekend als Discus of gatenziekte. Flagellex is snel werkzaam en zorgt voor directe bestrijding. Aangezien de vissen ook aan de buitenkant worden aangetast is het raadzaam om naast de medicatie ook de weerstand van uw vissen een boost te geven.

Symptomen van de Discus of gatenziekte zijn onder andere doorzichtige ontlasting welke aan de anus blijft hangen, verminderde eetlust tot gaten in de kop in een ver gevorderd stadium.

Er is te weinig kennis om vast te kunnen stellen of Flagellex wel/niet veilig is voor garnalen. Wij raden daarom aan Colombo Flagelex niet te gebruiken bij lagere dieren zoals kikkers, garnalen, kreeften en slakken.
Let op: gebruik van medicatie blijft altijd op eigen risico!

Dosering Colombo Flagellex

1 ml per 5 liter aquariumwater. De benodigde hoeveelheid in de bijgeleverde maatbeker afpassen en over het aquarium verspreiden. In water met lage carbonaathardheid (KH lager dan 4°DH) Flagellex over enkele uren verspreid toedienen om een pH shock te voorkomen.


Inhoud

100 milliliter (voor 500 liter water).


Bijsluiter

Klik hier voor de bijsluiter voor dit produkt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »