Colombo Flagellex

Colombo Flagellex is werkzaam tegen flagellaten, ook wel bekend als Discus of gatenziekte. Flagellex is snel werkzaam en zorgt voor directe bestrijding. Niet gebruiken i.c.m. garnalen! Verkrijgbaar in 100 milliliter (voor 500L water).

Artikelnummer: 34.2.7
Aantal: 4

Colombo Flagellex

 

Colombo Flagellex is werkzaam tegen flagellaten, ook wel bekend als Discus of gatenziekte. Flagellex is snel werkzaam en zorgt voor directe bestrijding. Aangezien de vissen ook aan de buitenkant worden aangetast is het raadzaam om naast de medicatie ook de weerstand van uw vissen een boost te geven.

Symptomen van de Discus of gatenziekte zijn onder andere doorzichtige ontlasting welke aan de anus blijft hangen, verminderde eetlust tot gaten in de kop in een ver gevorderd stadium.

Er is te weinig kennis om vast te kunnen stellen of Colombo Flagellex wel/niet veilig is voor garnalen. Wij raden daarom aan Colombo Dactycid niet te gebruiken bij lagere dieren zoals kikkers, garnalen, kreeften en slakken. Let op, gebruik van medicatie blijft altijd op eigen risico!

Dosering

1 milliliter per 5 liter aquarium water.

Inhoud: verkrijgbaar in 100 milliliter (voor 500 liter water).

Klik hier voor de bijsluiter voor dit produkt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen