Chihiros Universal WRGB 700

De Chihiros Universal WRGB 700 is een full spectrum 4 in 1 WRGB verlichting incl controller. De LEDs kunnen afzonderlijk worden ingesteld om de ideale lichtomstandigheden te creëren. Ideaal voor aquaria van 65-75cm, inclusief 4 bevestigingsmogelijkheden.

Artikelnummer: AM
Aantal: 1

Chihiros Universal WRGB 700

 

De Chihiros Universal WRGB 700 is een full spectrum 4 in 1 WRGB verlichting inclusief controller. De universal WRGB serie van Chihiros is perfect voor de aquariaan die op zoek is naar een hoogwaardige en veelzijdige verlichtingsoplossing. Aangezien de LEDs zijn weggewerkt in een heldere siliconen laag is de lamp vocht- en waterdicht. Dit maakt de Chihiros Universal WRGB serie toepasbaar in een afgesloten aquarium met lichtkap.

De Chihiros Universal WRGB 700 bevat 20 witte en 30 RGB LEDs. De LEDs kunnen afzonderlijk worden ingesteld om de ideale lichtomstandigheden te creëren. Zo kunnen de witte worden ingesteld van warm wit tot koel wit en kunnen de RGB LEDs individueel worden ingesteld naar de gewenste kleurinstelling middels de ''My Chihiros APP''. Zo ontstaat een volledig instelbaar lichtspectrum tussen de 3000 en 15000 Kelvin.

Door de vele opties om de verlichting volledig zelf te regelen is deze lamp zeer geschikt voor een breed scala aan aquaria, van gezelschapsaquarium tot zwaar beplante aquascape en alles er tussenin. Door de samenstelling van witte, rode, groene en blauwe LEDs ontstaat een full spectrum verlichting waarbij plantengroei optimaal wordt ondersteund, dieren mooi worden verlicht en het aquarium een natuurlijke uitstraling krijgt.

De Chihiros Universal WRGB 700 is optimaal gechikt voor aquaria met een breedtemaat van 65-75 centimeter. Deze lamp is 62,0 centimeter lang en verbruikt slechts 33W. De lamp is uitgerust met 20 witte en 30 RGB LEDs, met een gemiddelde levensduur van +- 40.000 branduren. Dit maakt de lamp een zeer duurzame keuze voor lange termijn.

De Chihiros Universal WRGB 700 is voorzien van een built-in bluetooth controller. De controller zorgt er voor dat u via de ''My Chihiros APP'' de lamp volledig kunt instellen. Met de app kan o.a. de lichtkleur, timer, lichtintensiteit, helling (ramp up/down), zonsopgang/zonsondergang en dagprogramma's worden ingesteld. Door het elegante, strakke design en de zwarte kleur is deze lamp een echte eye-catcher boven elk aquarium.


Juwel aquaria en bevestigingsmogelijkheden

Deze lamp heeft 4 verschillende bevestigingsmogelijkheden.

 1. Door de verlichting te laten rusten op 4 verschillende balkjes die in de lamp schuiven, is de lamp geschikt om neer te leggen op elke aquarium rand. 
 2. Als u kiest voor iets meer stevigheid dan kan er aan beide kanten een beugel in de 2 balkjes geschoven worden, waarna de beugels over de glasrand geplaatst kunnen worden. 
 3. Door gebruik te maken van het meegeleverde kabeltje die door de gaten van de balkjes gehaald kan worden is het mogelijk om de lamp boven het aquarium te hangen. De kabel kan bijvoorbeeld aan een frame of plafond bevestigd worden.
 4. Middels de klepjes kan de lamp direct op het frame worden geplaatst. Omdat de lamp direct op de binnenrand van het frame geplaatst kan worden blijft de lamp laag en kan deze geheel onder de klep van het aquarium gebruikt worden.


Aangezien de lampen van de Chihiros Universal WRGB lijn qua afmeting overeenkomen met de standaard inzetlamp van Juwel, kan deze 1 op 1 vervangen worden voor een WRGB Universal lamp. De kleppen van het Juwel aquarium passen perfect in de rand van de Universal WRGB lamp, waardoor de volledige functionaliteit van de Juwel kap behouden blijft. Let op; u heeft dan direct een lamp met controller, in tegenstelling tot de Juwel helialux, waarbij deze nog los aangeschaft dient te worden.

De Chihiros Universal WRGB 700 is o.a. geschikt voor gebruik boven de; Juwel Lido 200, Juwel Trigon 190, Eheim Clearscape 175, Eheim Proxima Scape 175, Eheim Incpiria 230, Oase Styleline 125, Oase HighLine optiwhite 175, etc.

Dit product van Chihiros komt inclusief een Europese/Duitse Trafo! Deze staan bekend om hun degelijkheid waardoor een kapotte transformator wordt voorkomen.

Specificaties

 • Voor aquaria met een breedtemaat van 65-75 centimeter
 • Inclusief 4 bevestigingsmogelijkheden
 • 20 witte en 30 RGB LEDs, instelbaar van 3000 tot 15000 Kelvin
 • Lichtopbrengst: 2613 lumen
 • Stroomverbruik: 33 watt
 • IP67 (waterdicht)
 • Europese Trafo
 • +- 40.000 branduren
 • Afmetingen lang x breed x dik; 620 x 88 x 19 millimeter
 • 2 jaar garantie
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »