Biomax

Biomax wordt geproduceerd in Taiwan. Biomax omvat een brede range aan complete garnalenvoeders, aanvullende garnalenvoeders, bestrijdingsmiddelen / ziekte voorkomers en immuunsysteem boosters. Biomax wordt breed gebruikt en is een populair merk bij de garnalen houders. Met dit brede assortiment heeft u altijd alles in huis wat uw garnalen nodig hebben.


Biomax NO planaria - 50 gram

€13,50

Biomax NO planaria maakt uw aquarium vrij van planaria in slechts 3 dagen. Biomax NO planaria is onschadelijk voor garnalen en kreeften en werkt zeer effectief. Inhoud; 50 gram

Biomax NO planaria - 100 gram

€24,95

Biomax NO planaria maakt uw aquarium vrij van planaria in slechts 3 dagen. Biomax NO planaria is onschadelijk voor garnalen en kreeften en werkt zeer effectief. Inhoud; 100 gram

Biomax beta G

€12,50

Biomax beta G is een middel voor de preventie van bacteriële ziekten, schimmelinfecties en vervel problemen en zou daarom bij geen garnaalhouder/kweker in het assortiment mogen ontbreken.

Biomax Freshgen

€10,50

Biomax Freshgen verhoogt het zuurstofgehalte in water. Hierdoor is Freshgen goed te gebruiken bij bijvoorbeeld het transport van dieren of om snel afvalstoffen te verlagen. Inhoud: 50 gram.

Biomax Broodstocker

€15,95

Biomax Broodstocker is speciaal voer voor volwassen kreeften die zich gaan voortplanten. Broodstocker zorgt voor een optimale aanvulling op het complete voer en zorgt voor verbetering van de kweekresultaten en kwaliteit.

Biomax eikoso

€10,50 €8,95

Biomax eikoso is een multi-vitamine preparaat, bestaande uit vele soorten vitaminen om garnalen gezond en vitaal te houden. Bevorderd de kweek en zorgt er voor dat meer jonge garnalen overleven.