AquaMaster Tools

AquaMaster Tools is opgericht in 2018 en is gespecialiseerd in high-end pH, EC en temperatuur meters. AquaMaster Tools is opgericht in 2018 maar de eigenaar & ontwikkelaar komt vanuit een baan binnen het zelfde vakgebied. Door nieuwe meters met verbeterde software te introduceren bent u altijd zeker van de nieuwste technologieën met de meest accurate resultaten. Door het eigen netwerk van fabrikanten en ontwikkelaars bent u tevens verzekerd van producten met de beste kwaliteit!


AquaMaster Tools P160-Pro pH/EC/TDS/Temp

€104,95 €99,95

Gebruik de professionele AquaMaster Tools P160 pro voor een uiterst nauwkeurige meting van pH, EC/US PPM/TDS en Watertemperatuur. Met vervangbare electrode en automatische calibratie. Inclusief toebehoren.

AquaMaster Tools P50 pro PH/Temp

€63,95 €54,95

Met de AquaMaster Tools P50 pro pH meter bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare pH meting. De meter is geheel waterdicht, voorzien van automatische temperatuur correctie en automatische kalibratie. Simpel in bediening, betrouwbaar resultaat.

AquaMaster Tools pH 4.01 kalibratie vloeistof

€6,50

Om er voor te zorgen dat de pH meter exacte metingen blijft geven dient u de pH meter regelmatig te kalibreren. Dit doet u gemakkelijk met de kant en klare AquaMaster Tools pH 4.01 kalibratie vloeistof. Inhoud: 100ml.

Aquamaster Tools 1413 µS/cm EC kalibratie vloeistof

€6,50

Om er voor te zorgen dat de EC meter exacte metingen blijft geven dient u de EC meter regelmatig te kalibreren. Dit doet u gemakkelijk met de kant en klare AquaMaster Tools 1413 µS/cm kalibratie vloeistof. Inhoud: 100ml.

AquaMaster Tools Combo Meter 700 Pro 2 pH/EC/TDS/CF/Temp

€228,95 €216,95

De AquaMaster Tools Combo Meter 700 Pro 2 is ontworpen voor de echte professional. De monitor is speciaal ontworpen voor langdurig gebruik met minimaal onderhoud. Steek de stekker van de voeding in het stopcontact, kalibreer en de monitor is klaar voor do

AquaMaster Tools bewaarvloeistof KCI

€6,50

Met de bewaarvloeistof van AquaMaster Tools kunt u uw elektroden voor korte en lange tijd wegzetten zodat de elektroden niet uitdrogen en langer meegaan. Door meters te bewaren in een bewaaroplossing en de elektroden nat te houden blijven de metingen accu

AquaMaster Tools pH 7.00 kalibratie vloeistof

€6,50

Om er voor te zorgen dat de pH meter exacte metingen blijft geven dient u de pH meter regelmatig te kalibreren. Dit doet u gemakkelijk met de kant en klare AquaMaster Tools pH 7.00 kalibratie vloeistof. Inhoud: 100ml.

AquaMaster Tools P110-Pro PH/EC/Temp

€81,95

Met de professionele AquaMaster Tools P110 pro kunt u op een uiterst nauwkeurige manier van de EC, pH en watertemperatuur meten. Met vervangbare elektrode en automatische calibratie.

AquaMaster Tools E50 pro EC/Temp

€58,95 €52,95

Met de AquaMaster Tools E50 pro EC/Temp bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare EC (microsiemens) meting. De meter is geheel waterdicht, voorzien van automatische temperatuur correctie en automatische kalibratie. Simpel in bediening, betrouwbaar re