Boyu Bodemfilter 16P

De Boyu bodemfilter is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze uitvoering heeft 16 panelen en is voor aquaria van ca. 60x30cm. Betreft een complete set inclusief stijgbuis, luchtsteen en luchtslang. Exclusief luchtpomp, kleur wit.

Lees meer...
Artikelnummer: opruiming
Aantal: 5

Boyu Bodemfilter 16P


Door de hele bodem te gebruiken als filter, kunnen er ontzettend veel bacteriën huizen die uw aquarium schoon en in balans houden. Bodemfilters zijn ideaal voor het houden van garnalen. Alle afvalstoffen worden in de bodem getrokken door middel van een aerated flow systeem, zonder dat de dieren hier last van hebben.

Een bodemfilter is zeer gemakkelijk in gebruik. U dient de panelen aan elkaar te bevestigen, en de stijgbuis te plaatsen op de panelen. Plaats het bodemfilter in uw aquarium. U kunt er daarna voor kiezen om het bodemfilter af te dekken met een filtervlies (optioneel). Dek vervolgens de platen af met uw bodembedekker. Hoe dikker de bodem, hoe meer bacteriën hier in kunnen huizen.

Een bodemfilter neemt weinig plek in, en is (op de stijgbuis na) onzichtbaar. Op de plaatsen waar u planten wilt hebben staan, kunt u er voor kiezen om een plaatje weg te laten. De stijgbuis is telescopisch en kan worden verlengd tot een totale lengte van +- 45 centimeter. Kan tevens eventueel worden ingekort door er een stukje af te zagen.

Let op: de stijgbuis is gemaakt van gerecycled plastic en kan daarom een beetje doorzichtig/geel uitvallen. Exclusief luchtpomp.

Deze uitvoering bestaat uit 16 panelen van 14x7cm die u aan elkaar kunt vastklikken. Geschikt voor aquaria van ca. 60x30cm.

 

Inhoud verpakking:

16 panelen (14x7cm)
1 stijgbuis, 1 luchtslang & 1 kleine luchtsteen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »