Boomstam 22 cm lang

Perfecte schuilplaats voor L-nummers tot 24 cm zoals de L076, L081, L128, L190 en de L200. Ook te gebruiken als schuilplaats voor grote kreeften, cichliden, meervallen, knaagdieren en reptielen. De boomstammen lijken spreken op echt hout.

Artikelnummer: 46.6.4

Boomstam 22 cm lang

 

De 22 centimeter lange boomstam schuilplaats is geschikt voor voor L-nummers tot 24 cm zoals de L076, L081, L128, L190 en de L200. Ook te gebruiken als schuilplaats voor grote kreeften, cichliden, meervallen, knaagdieren en reptielen. De boomstammen hebben een prachtige bewerking gekregen waardoor ze sprekend op echt hout lijken.

De boomstammen zijn aan beide kanten open en hebben verschillende gaten in de zijkanten waardoor vissen er doorheen kunnen zwemmen. Ook is het mogelijk om planten te laten groeien op de boomstammen.

De decoratie boomstammen zijn ook te gebruiken bij reptielen en knaagdieren.

Geschikt voor soorten tot 24 cm.

Afmetingen boomstam: 22 x 8 cm (lengte x diameter).

Al het keramiek wordt met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

Rainer Hofer 27-03-2023 19:56

Formschöne Keramikhöhle mit einigen Astlöchern, ideal als Versteck für kleine und große Welse. Sieht wirklich super aus, man darf es aber nicht fallen lassen. Kam bei mir leider im Paket in Scherben an, wurde aber noch am selben Tag mit Entschuldigung durch den perfekten Service von Online Aquarium Spullen ausgetauscht und schmückt jetzt mein Becken.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »