BLAU nano cubic aquascaping 17L shallow

De BLAU nano cubic aquascaping 17L shallow heeft de afmetingen: 45x24x16 centimeter en een inhoud van 17 liter. Dit aquarium is voorzien van strakke rechte hoeken en optic white glas. Speciaal ontwikkeld om in te aquascapen met de prachtigste resultaten!

Artikelnummer: AM
Aantal: 11

BLAU nano cubic aquascaping 17L shallow

 

De BLAU nano cubic aquascaping 17L shallow heeft de afmetingen: 45x24x16 centimeter en een inhoud van 17 liter. Dit aquarium is voorzien van strakke rechte hoeken en optic white glas. Tevens komt dit aquarium met een witte onderlegger en is het glas verlijmd met transparante siliconenkit.

Door de rechte, strakke hoeken en het optic white glas ontstaat een strak design aquarium waarin aquascapes geheel tot hun recht komen. Tevens zorgt de transparante siliconenkit er voor dat naden vrijwel onzichtbaar lijken wat zorgt voor een strak geheel met een optimale doorkijk.

Dit nano aquarium wordt leeg geleverd (zonder dekglaasje, inclusief onderzetter) waardoor u hem helemaal naar eigen wens kunt inrichten.

De BLAU nano cubic aquascaping 17L shallow is de ideale oplossing op plekken met weinig ruimte, of waar maximaal bodemoppervlak gewenst is. Garnalen hebben bijvoorbeeld meer baat bij bodemoppervlak dan hoogte waardoor er met de shallow tank meer boven elkaar passen.

De nano cubic aquascaping aquariums van BLAU zijn in de volgende maten bij ons verkrijgbaar:

Blau nano cubic aquascaping 28 liter / 40 x 25 x 28 cm
Blau nano cubic aquascaping 38 liter / 45 x 28 x 30 cm 
Blau nano cubic aquascaping 27 liter / 30 x 30 x 30 cm
Blau nano cubic aquascaping 42 liter / 35 x 35 x 35 cm

Blau nano cubic aquascaping 17 liter shallow / 45 x 24 x 16 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »