AquaLighter Slim 75cm

De AquaLighter Slim is een zeer efficiënte aquarium verlichting met hoge lichtopbrengst. Deze aquarium lamp is geschikt voor aquaria van 60-80 cm. Lichtopbrengst van 2525 lumen bij 17,5W stroomverbruik.

Artikelnummer: Onder 53
Aantal: 4

AquaLighter Slim 75cm

 

De AquaLighter Slim is een zeer efficiënte aquariumlamp met hoge lichtopbrengst. De LED's van deze lamp zijn geproduceerd door SAMSUNG (Korea) en zorgen voor een optimale lichtopbrengst tegen gering stroomverbruik. Zo bent u zeker van een duurzame lamp met een lange levensduur.

De AquaLighter Slim 75cm is voorzien van uitschuifbare beugels waardoor deze geschikt is voor aquaria tot 95 centimeter. Het deel van de lamp waar effectief LED's zitten is 72 centimeter breed. De beugels zijn geschikt voor glasdiktes t/m 12 millimeter.

Vanwege de hoge lichtopbrengst van 2525 lumen is deze lamp zeer geschikt voor het uitlichten van aquarium dieren en het effectief ondersteunen van aquariumplanten. Tevens geeft de lamp het aquarium een geheel natuurlijke uitstraling met 6500 Kelvin (natuurlijk daglicht). Met een levensduur van +- 30.000 branduren heeft de lamp een gebruiksduur van 10+ jaar.

De lamp is speciaal ontworpen voor gebruik boven aquaria waardoor de lamp zelf een zeer strak design heeft gekregen. Door het smalle zwarte design is de lamp een echte eyecatcher en behoudt het aquarium een geheel rustige uitstraling. Tip: de beugeltjes zijn compleet uit de zijkant te verwijderen waardoor enkel het smalle lichtdeel overblijft. Deze is gemakkelijk in de kap van een aquarium te verwerken door deze daar bijvoorbeeld tussen 2 ''houders'' te klemmen. Let wel op, dit wordt niet standaard meegeleverd en vraagt om een eigen oplossing!

Tot slot komt de AquaLighter Slim met een simpele controller om de lichtintensiteit van de lamp te veranderen (dit kan enkel handmatig). Middels knopjes op de controller is de lamp gemakkelijk in te stellen met stapjes van 10% (10-100%).

Specificaties 

  • Stroomverbruik: 17.5 Watt / 12V veilige laagspanning
  • Lengte van de lamp: +- 74 centimeter, bruikbaar tot 95cm middels beugeltjes
  • Voor aquaria van: 75-95 centimeter
  • Energie besparende LED verlichting
  • +- 30.000 uren werkingsduur (+- 10 jaar bij 8 uren per dag)
  • 6500 ° K LED, 2525 lumen
  • Voor glasdiktes t/m 12 millimeter
  • IP54 waterproof (spatwaterdicht)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »