Aquael Leddy Smart Sunny Day & Night Zwart

De Aquael Leddy Smart Sunny Day & Night is een LED lamp met een strak design voor kleine aquaria tot 50 liter. Deze slanke aquarium LED lamp heeft een Day & Night functie, waarbij gekozen kan worden tussen dag, schemer en nacht programma.

Lees meer...
Artikelnummer: 03.5.7
Aantal: 16

Aquael Leddy Smart Sunny Day & Night Zwart

 

De Aquael Leddy Smart Sunny Day & Night Zwart is een compacte aquarium led verlichting die geschikt is voor aquaria van 10-50 liter en een hoogte tot 35 cm. Deze lamp is gebaseerd op moderne energiezuinige (4,8W) LED technologie met witte en blauwe LED's waarbij middels een schakelaar gekozen kan worden tussen drie standen:

 

  • Dag (sunny)
  • Schemer (sunny + blue)
  • Nacht (blue)

De instellingen zorgen er voor dat u gedurende deze verschillende momenten telkens een andere kijk op uw aquarium heeft, welke past bij het moment van de dag. Daarnaast worden de aquariumplanten en vissen mooi verlicht en zorgt deze aquarium lamp voor goede groeicondities voor de planten.

Deze Day & Night lamp is bijzonder aan te raden bij aquaria bestemd voor vissen die in de nacht actief zijn. Hierdoor zijn deze vissen ook zichtbaar nadat het daglicht uit is geschakeld.

Door de schakelaar telkens uit te schakelen en binnen 5 seconden weer in te schakelen wordt het volgende programma weer actief.

De lamp is eenvoudig op de aquariumwand te klikken. Maximale glasdikte: 4mm.

Kleur: zwart

G Dijkstra 20-01-2023 13:24

Mooi product vooral dat het verstelbaar is in 3 standen


S van Leeuwen 26-01-2021 16:10

Voor de prijs is het een hele mooie lamp. Verlicht het aquarium goed en de verschillende standen zijn ook mooi. Maakt een echte eye-catcher van je aquarium!


5 sterren op basis van 2 beoordelingen