Aquael Magic Algae stop

De Aquael Magic Algae stop is een universele pad die gebruikt kan worden voor interne en hang-on filters. Zorgt voor het stoppen en verwijderen van groenalg. Maakt groen water weer helder.

Lees meer...
Artikelnummer: 04.2.6
Aantal: 35

Aquael Magic Algae stop

 

De Aquael Magic Algae stop is een universele pad die gebruikt kan worden voor interne en hang-on filters. De kleine pad is gemakkelijk te verwerken in/tussen het filtermateriaal van uw interne en/of hang-on filter.

De Aquael Magic Algae stop bezit unieke eigenschappen waardoor deze groene algen elimineert. Hierdoor wordt groenalg bestreden en wordt het water weer kristal helder. De pad bindt fosfaat, en nitraten die vooral de algen gebruiken voor de groei. Dit is niet schadelijk voor de aquariumplanten die vooral voeding op andere basis gebruiken.

Inhoud en gebruik

1 pad heeft de afmeting: 8 x 6 x 0,5 centimeter (l x b x h). Door dit kleine formaat is de pad gemakkelijk weg te werken in elk filter.

1 pad is voldoende voor 100 liter water en heeft dan een werkingsduur van circa 6 tot 8 weken. Heeft u een groter aquarium dan kunt u meerdere pads gebruiken, zodat het overeenkomt met de inhoud van uw aquarium. Heeft u een kleiner aquarium dan kunt u de werkingsduur van de pad verlengen (bij 50 liter werkt de pad circa 12 tot 16 weken).

Tip: Gebruik de pad samen met Easy-Life Alg Exit om snel van al uw alg af te komen. De pad kan ook preventief worden gebruikt om algvorming tegen te gaan.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 21 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen