Aquael leddy slim plant - 5 watt

De Aqauel leddy slim plant is de ideale lamp voor boven (nano)aquaria. Met een gering stroomverbruik van slechts 5 Watt weet deze lamp maximale lichtsterkte te bereiken. Het lichtspectrum (8000K) ondersteunt de natuurlijke plantengroei en kleuring.

Lees meer...
Artikelnummer: 03.1.6

Aquael leddy slim plant - 5 watt

 
De Aqauel leddy slim plant is de ideale lamp voor boven (nano)aquaria. Met een gering stroomverbruik van slechts 5 Watt weet deze lamp maximale lichtsterkte te bereiken. Het lichtspectrum (8000K) van de Aquael leddy slim plant bestaat uit neutraal wit licht in combinatie met rood licht. Rood licht is speciaal afgestemd op de behoeftes van aquariumplanten. Deze lamp ondersteunt daarom op natuurlijke manier de groei en kleuring van aquariumplanten. 

Naast ondersteuning van de aquariumplanten zorgt deze lamp voor optimale kleuring van de dieren. Hierdoor blijft het geheel een mooi aquarium waar u lang van kunt genieten, 

De lampen zijn gemaakt met een strak design en maken van het aquarium een mooi geheel. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit LED-lampen en sterke aluminium behuizing heeft deze aquariumlamp een lange levensduur met LED-lampen die een levensduur hebben van 50.000 uur. Dit is wel 30 keer zo lang als een normale lamp!

Specificaties

Spectrum: 8000K
Stroomverbruik: 5 Watt
Afmeting: 21 x 3 x 1,5 cm
Geschikt voor 20 – 30 cm aquariums

Deze lamp is universeel voor alle glasdikten <6 millimeter.

Remco Van den Bogaart 24-11-2023 14:04

Uitstekende kwaliteit


S. Kent 01-05-2019 23:27

Goede lamp en behoorlijk fel. Goed doseren qua uren is van belang.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen